Özdilek

Siyaset

Başkan Baran’ın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

10 Ocak 2017 Saat: 11:26
Başkan Baran’ın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Başkan Baran’ın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Başkan Baran mesajında şunları söyledi; Basın mensuplarına çeşitli haklar sağlayan 212 sayılı basın kanunun, 10 Ocak 1961'de kabul edilmesiyle kutlanmaya başlanılan Çalışan Gazeteciler Günü’nün 56. yıldönümünü hep birlikte kutlamaktayız. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de tarafsız, özgür, ilkeli, ahlak kurallarına uyan ve toplumsal kalkınmayı sağlayan bağımsız basındır. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her alanda ve zor şartlarda görevlerini icra eden gazetecilerimizin düzenli çalışma saatleri olmadan, halkımızı bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir. “ dedi.

Yapıcı Ve Sağduyulu Basın

Gazetecilik mesleğini üstlenen yayın organlarının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşılması gerektiğinin önemine değinen Başkan Baran; ”Basın mensuplarımızın demokrasimizin güçlenmesi açısından ahlak kuralları doğrultusunda kamuoyunu bilgilendirmeleri oldukça önem arz etmektedir. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat