Özdilek

Güncel

Başkan Baran’dan karne mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı

18 Ocak 2018 Saat: 21:18
Başkan Baran’dan karne mesajı
Başkan Baran’dan karne mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Öğrencilerimiz eğitim ve öğretim hayatlarında bir dönem içerinde ki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini aldı. Unutmamak gerekir ki karnelerde yer alan notlar tek başına bir başarı ölçüsü değildir. Karne, çocuklarımızın yalnızca o yıl veya dönem içerisindeki başarılarını gösteren bir cetveldir.

Desteğimizi esirgemeyeceğiz

Derslerinde başarılı olan öğrenciler tatil yapacak. Derslerinde başarılı olamayan öğrencilerimiz ise bu tatil dönemini fırsat bilerek eksikliklerini tamamlayacak. Ama asıl önemli olan başarı notlarıyla birlikte çocuklarımıza gerekli ahlaki değerleri de kazandırabilmektir. Bizler her zaman olduğu gibi sizlere desteklerimizi esirgemeyeceğiz ve her zamanın yanınızda olacağız” dedi.

Gönülden inanıyorum

Mesajında öğretmenlere de teşekkür eden Başkan İsmail Baran, “Eğitimcilerimiz, görevlerini her zaman olduğu gibi zor koşullarda yerine getirdi. Büyük bir özveri ve gayretle çalışan öğretmenlerimizin çabası her türlü takdirin üzerindedir. Çocuklarımızı hayata hazırlama sürecinde doğru rehberlik yaparak güzel yarınlara birlikte taşıyabileceğimize gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat