Özdilek

Siyaset

Başkan Ayaz’dan Hastane Ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

8 Şubat 2018 Saat: 11:28
Başkan Ayaz’dan Hastane Ziyareti
Başkan Ayaz’dan Hastane Ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Yönetimiyle birlikte, kurum temsilcilerini ziyaret ederek, çalışmaları hakkında istişarede bulunan Başkan Ayaz’ın son durağı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Düzenlenen ziyarete, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yöneticiler katıldı.

‘Her zaman hazırız’

Sağlık çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan İlçe Başkanı Ayaz, “Hastanemiz imkânlar dâhilinde personeli ile güzel hizmetler veriyor. Bu Hizmetlerin devamı için AK Parti İlçe teşkilatı olarak bizlere düşecek görev varsa bizler bu konuda hazırız” dedi. Hastane ve güncel konularda fikir alışverişinde de bulunulan Başhekim Şaşkın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı ve Yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Foto 1: AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’ı ziyaret etti.

Etiketler: Hasan Ayaz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat