Özdilek

Güncel

Başkan Adayı Gibi Muhtar Adayı

İzmit’in Malta Mahallesi Muhtar Adayı Oğuz Kılıç’ın seçim çalışmaları, “Belediye Başkanı Adaylarını” geride bıraktı

26 Mart 2024 Saat: 18:18
Başkan Adayı Gibi Muhtar Adayı
Başkan Adayı Gibi Muhtar Adayı

Başkan Adayı Gibi Muhtar Adayı

Yerel seçimlere sayılı günler kala adayların çalışmaları iyiden iyiye hız kazandı. Seçim yarışının son virajında gerek belediye başkan adayları, gerek belediye meclis üyesi adayları ve gerekse de muhtar adayları bütün hedef ve projelerini tek tek ortaya döküyorlar.

Yalnız bunlardan birisi var ki, diğer adaylardan ayrılıyor.

Uzun yıllar Batı Avrupa’da ikamet etmiş emekli kamu görevlisi olan İzmit’in Malta Mahallesi Muhtar Adayı Oğuz Kılıç, büyük ve tutarlı projeleriyle dikkat çekiyor.

Pek çok belediye başkanının hayal dahi edemediği projeleri gerek kaynaklarıyla ve gerekse de ön görüşmeleri ile hazır hale getiren Oğuz Kılıç ve Muhtar Heyeti, kapı kapı dolaşarak yapacaklarını komşularına anlatıyorlar.

Malta Mahallesi Muhtar Adayı Oğuz Kılıç seçildiğinde, yapacaklarını www.maltamahallesi.org.tr adlı internet sitesinde tek tek anlatmış. Ancak bu projelerden öyle bazıları var ki; belediye başkanlarını kıskandırır...

Malta mahallesi teknoloji üsssü

Teknoloji Üssü: Ön görüşmeleri gerçekleştirilen 2 Uluslararası Büyük Şirketin müşteri hizmetleri - Çağrı Merkezi ofislerinin Malta Mahallesi’ne getirilmesi. Ve bu yolla mahalledeki gençlere ve iş arayanlara öncelik verilerek istihdam sağlanması ve mahallenin sosyal imkânlarının ve değerinin artırılması.

Erken Uyarı: Gecikmesi sakıncalı olan ve adrese teslim edilmeden muhtarlığa bırakılan icra, mahkeme tebligatları gibi resmi evrakların muhataplarına bildirilmesi.

Mahalle sakinlerinin yararına, ihtiyaç sahiplerine, gençlere ve her yaştan bireylere ihtiyaçları olabilecek sosyal aktivite, yardım, iş olanağı vs. gibi duyuruların bildirilmesi.

Önce güvenlik, huzur ve mutluluk

Güvenlik ve Huzur: Son yıllarda artan düzensiz mülteciler ile çoğalan asayiş ve uyuşturucu madde kullanımına yönelik gençlerimizi koruma ve uzak tutma amaçlı güvenlik önlemleri, önleyici asayiş tedbirleri ile ilgili resmi kurumlarla birlikte yapılacak çalışmalar.

Kritik noktalara (Parklar, kavşaklar, giriş ve çıkışlar) güvenlik kameraları ile güvenlik unsurlarının daha sık önleyici hizmetlerde bulunması.

Sosyal Aktiviteler: Çeşitli sanat kuruluşları, profesyonel ve amatör sanatçılar ile yakın temasa geçilerek belli periyotlarda canlı müzik, tiyatro ve açık hava sineması da dahil etkinlikler düzenlenecek. Kendini her herhangi bir sanat alanında göstermek isteyen gençlerimiz için sahne platformu inşası da dâhil, teknik fırsatlar içeren destekler sunulacak.

Bunlar gibi 12 ana başlık altında projelerini ayrıntılı bir şekilde açıklayan Malta Mahallesi Muhtar Adayı Oğuz Kılıç, belediye başkan adaylarının gıpta ile baktığı çalışmalarını hayata geçirmek için çalışıyor.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Serhendi 27.03.2024 13:43
Kardeşimizi destekliyoruz.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat