Özdilek

Güncel

Başar, Tempoyu Artırdı

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, Belediye meclis üyesi adayları ile seçim merkezinde çalışmaları masaya yatırdı.

22 Şubat 2014 Saat: 01:35
Başar, Tempoyu Artırdı
Başar, Tempoyu Artırdı

Meclis üyesi adayları ile tam bir uyum içinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başar, “vatandaşlara ulaşmak, projelerimizi anlatmak ve destek istemek için tempomuzu daha da artıracağız. Guruplar halinde, her tarafa ulaşacağız. Akşamları evlerde, gündüz işyeri ve sokaklarda vatandaşımıza neden CHP neden yeni bir yönetim olması gerektiğini anlatacağız. Israrımız Körfez, ısrarımız vatandaşa hizmet içindir. Eksiklerimizi sık sık biraraya gelip değerlendireceğiz”dedi.

30 MART’TA İKTİDAR BİZDE

 Şimdiye kadarki seçim çalışmalarının da ele alındığı toplantıda, vatandaşların değişime açık olduklarını, her yerde büyük ilgi ve destek gördüklerini, en önemlisi kendilerin isamimi bulduklarını dile getiren Başar, “tüm göstergeler bizim birinci parti olduğumuzu gösteriyoruz. 30 mart’ta iktidar olacağız”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat