Özdilek

Siyaset

Başar, seferberlik istedi

Atalar Mahallesi’ndeki mitingde halka seslenen CHP’nin Körfez adayı Reşat Başar, partililerden seferberlik istedi. İddiasını ortaya koyan Başar, “Hizmet mahrum bırakılmış olan Körfez’i ayağa kaldıracağız” dedi

25 Mart 2014 Saat: 11:53
Başar, seferberlik istedi
Başar, seferberlik istedi

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, önceki gün Atalar Mahallesi’nde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Bir seçim otobüsünün üzerinde kalabalık vatandaş topluluğuna seslenen Başar, ezilen, geri bıraktırılan, hizmet yoksunu kalmış bir Körfez’i yeniden ayağa kaldırmak için göreve talip olduklarını söyledi.

 

MAHALLELER GELİŞMEDİ

Bugüne kadar Körfez’in bir mahalle mantığı ile yönetildiğini, ilçede olması gereken projelere kimsenin elini sürmediğini ifade eden Başar, ne Körfez’in mahallelerinin geliştiğini ne de sonradan eklenen Hereke bölgesi ile kaynaşmasının sağlanabildiğini söyledi.

 

YAPACAK OLSALARDI

ÇOKTAN YAPARLARDI

Başar, şöyle konuştu: “Körfez kentleşmede tarifi olmayan bir duruma düşürüldü. Devlet kurumlarından yoksun, belediye hizmetlerinden mahrum, Büyükşehir’in ise uğramadığı bir yer konumundayız. Köklü değişimler şart. Bunun için projeler ve halka dayalı bir yönetim gerekiyor. İşte bunun için yola çıktık. Halkın takdiri ile 30 Mart’ta Körfez’e güneş doğacak” diye konuştu.

 

KOMŞULARA GİDİN

Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Başar, vatandaşların ve partililerin bir haftalık süreyi iyi değerlendirmelerini, herkesin komşusunu, Körfez’in geleceğini düşünmeye davet etmelerini istedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat