Özdilek

Siyaset

Başar, Meclis üyesi adaylarıyla ilk toplantısını yaptı

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Reşat Başar, ön seçimle belirlenen Meclis Üyesi adaylarıyla toplantısını yaptı. Seçim idare merkezinde toplanan Meclis Üyesi Adayları seçim plan, proje ve hedeflerini paylaştılar.

15 Şubat 2014 Saat: 14:19
Başar, Meclis üyesi adaylarıyla ilk toplantısını yaptı
Başar, Meclis üyesi adaylarıyla ilk toplantısını yaptı

Toplantıda konuşan CHP Belediye Başkan adayı Başar, bugüne kadar yapılan seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken, halkın karşısına çıktıkları proje ve hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Başar, “Meclis üyelerimiz de belirlendi.  Tüm aday adayları benim için meclis üyesi demektir. Bu kenti birlikte yöneteceğiz.  Herkesten bir Belediye başkan adayı gibi çalışmasını ve sorumluluk almasını istiyorum. Şimdi yeni bir çalışma programı ile çalışmalara devam edeceğiz. Hedefimiz, ulaşılmadık vatandaş bırakmamak.  Sonuç aşıcı çalışmalara yöneleceğiz. Tempomuzu daha da artıracağız. Çünkü, bu seçimi alacağız. Halkın yönelimi, ilgisi ve desteğinden bunu görmek mümkün”dedi.

 

En önemli projelerin bu seçimi almak olduğuna dikkat çeken meclis üyesi adayları da tek vücut olarak çalışacaklarını, seçimlerden  zaferle çıkacaklarına inandıklarını vurguladılar.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat