Özdilek

Siyaset

Başar’dan derneklere çağrı

İlçe genelinde ziyaretlerini sivil toplum kuruluşları ve hemşeri dernekleriyle sürdüren CHP’nin Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, derneklerin öneri ve projelerine açık olduklarını dile getirdi

16 Aralık 2013 Saat: 14:44
Başar’dan derneklere çağrı
Başar’dan derneklere çağrı

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, bir taraftan esnaf ziyaretlerine devam ederken, diğer taraftan da sivil toplum kuruluşları ve derneklerle buluşmaya devam ediyor.  Başar, Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde bulunan Sivas İmranlı Kapıkaya Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Başar’ı, dernek başkanı Cavit Dağdeviren ve dernek üyeleri karşıladı. Başar’a CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu da eşlik etti.

ÖNERİLERİNİZİ İSTİYORUZ

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan başar, “Gerek sendikalar, gerek odalar gerekse de yöre dernekleri, demokratik mevziler ve demokrasinin renkleridir.  Yöre dernekleri ortak kültür elçileridir. Ayrıca kent kültürüne de en büyük desteği sağlayacak organizasyonlardır. Bu yüzden, göreve geldiğimizde öncelikle tüm demokratik kitle örgütlerine hem gereken değeri verecek hem de imkanlar sunacağız. Birlikte yaşadığımız Körfez’e katkılarını sağlayacak kanalları mutlaka açacağız. Projelerimizi uygulamadan önce onların önüne de sereceğiz. Elbette tüm derneklerimizin kapısını çalacağız. Hepsinden proje katkısı, önerisi beklediğimi duyurmak istiyorum” dedi.

DERSİMİZİ İYİ ÇALIŞTIK

Körfez’i her gün baştan sona gezdiğini, her bölgenin sorun haritasını çıkardığını, bizzat yaşayanlardan yapılacak hizmetlere ilişkin hizmet önerileri aldığını ifade eden Prof. Dr. Başar, “Körfez’e gerçekten el atacağız. Çünkü, her tarafımız dökülüyor. Ne yazık ki yaşanabilir kent diyemiyoruz. İnsanların zorunlu yaşadığı bir yer olmuş. Ne öncelik, ne gelecek hedefi ne de vizyon var. Bunun için iyi hazırlandık, dersimizi iyi çalıştık. İstediğimiz bize destek olunması ve fırsat verilmesidir” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat