Özdilek

Siyaset

Baran köy köy geziyor

SKM Programları kapsamında AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran Körfez’de bulunan Dikenli Köyü, Karayakuplu Köyü, Naip Köyü ve Kalburcu köylerini ziyaret etti.

25 Mart 2014 Saat: 13:15
Baran köy köy geziyor
Baran köy köy geziyor

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, AK gençlik ve Teşkilat mensupları Baranın yanında Köylerde gövde gösterisi yaptı. Her eve her kahveye giren AK Kadrolar köylülerle tek tek görüşerek onların sorunlarını dinleyip sohbet etti.

BARAN; ZALİMLERE KARŞI DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran hem Körfez ile ilgili yapacakları projelerinden bahsetti hem de ülkemiz üzerine oynanan kirli oyunları köylülere anlattı. Baran, köylülere yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik çağrısını yineledi. “ Daha önce köylümüzü bizim önemsediğimiz kadar hiçbir hükümet ne düşündü ne önemsedi. Hükümetimizin bu gayretli çalışmalarına ülkemizin kalkınmasına karşı olanlar her daim olacaktır, önemli olan sizlerin yapılan bu kirli oyunları görmenizdir. Bugün burada sizlerle bir yola çıktık yolumuza taş koymak isteyecekler, önemli olan onlara karşı dik durabilmektir. Dünya lideri Başbakanımız bugün yılmadan zalime karşı dik duruyorsa sizlerin desteğiyle duruyor. Bizde Başbakanımızın bu dirayetine karşı gece gündüz demeden durmadan çalışmalıyız. O sebeptir ki bugün siz köylülerimizle birlikteyiz. Sorunlarınız elbette ki var, bunları birlik ve beraberlik çerçevesinde çözeceğiz. Hiçbir şey dört dörtlük olmaz elbette ki eksiklikler olacaktır. Bizim AK kadrolarımız hiçbir zaman yapamayacağı hizmetleri vaat etmez, bizler inançlı insanlarız, Söz senettir cümlesini sadece slogan olarak kullanmayız biz Söz verdik mi yataklarımızda rahat uyuyamayız” şeklinde konuştu.

BADEM; KÖYLÜMÜZE HİZMET ETMEKTEN GERİ DURMAYACAĞIZ

AK Parti Körfez ilçe Başkanı Osman Badem’in  gündeminde AK Parti iktidarından bu yana yapılan ve yapılacak olan hizmetler vardı. Badem “ Şu zamana kadar geçen süre zarfına baktığımız zaman hem Körfez’imiz hemde Köylerimizin ne kadar çok geliştiğini görüyoruz. Yapılan hizmetleri kimse inkâr edemez. Büyükşehir Belediyemizin köylerimizin üzerine durduğu önemi en basit örneği yollarımıza baktığımız zaman görüyoruz. Her köye bir tandır projesi köylülerimizin büyük bir ihtiyacını karşıladı. Bizim iktidarımızdan önce köylümüz su bulamıyordu. Derelerden getirdikleri suyla abdestlerini alıyorlardı bunları kimse unutamaz. Şimdi Allah’a şükürler olsun ki köylerimizde su sorunu yok. Biz her zaman halkımıza köylümüze, milletimize hizmet etmekten geri durmayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat