Özdilek

Güncel

Aynı yerden ikinci kez atladı

Körfez ilçesinde oturan 23 yaşındaki Serhat Tunç, tedavi gördüğü İzmit Seka Devlet Hastanesi’nde ikinci kez intihar girişiminde bulundu.

18 Mart 2014 Saat: 18:00
Aynı yerden ikinci kez atladı
Aynı yerden ikinci kez atladı

Körfez Güney Mahallesi Taner Sokakta oturan, Ayten-Selahattin Tunç çiftinin 4 çocuğundan biri olan, Tüpraş’ta taşeron işçisi olarak çalışan Serhat Tunç, iddiaya göre kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra bunalıma girdi. Psikolojik tedavi için İzmit Seka Devlet Hastanesine yatırılan Serhat Tunç, üç gün önce yattığı servisin üçüncü kat penceresinden kendini boşluğa bıraktı.

Beli kırılan, ameliyat edilen ve yine aynı serviste tedavisine devam edilen Serhat, saat 12.30 sıralarında babası ve ağabeyi ile hastane içinde dolaşırken ara katın açık penceresinden aşağıya atladı. Beton zemine kafa üstü çakılan Serhat Tunç’a hemen müdahalede bulunuldu, duran kalbi tekrar çalıştırıldı. Tunç’un yoğun bakımda tutulduğu, ancak durumunun kritik olduğu belirtildi. Olaya tanık olan bazı hastalar ve hasta yakınları sinir krizleri geçirdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat