Özdilek

Güncel

Atatürk saygı ve minnet ile anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80’inci yıl dönümünde Kartepe’de özlemle ve saygıyla anıldı.

16 Kasım 2018 Saat: 11:12
Atatürk saygı ve minnet ile anıldı
Atatürk saygı ve minnet ile anıldı

 Atatürk saygı ve minnet ile anıldı

 Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Dürdane Özdilek Ortaokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu anma programına protokol ve vatandaşın katılımı yoğundu.

 

Anma programına, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Özdilek Kocaeli Alışveriş Merkezi Müdürü Mahmut Sami Eraslan, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve Kartepeli vatandaşlar hazır bulundular.

 

Kartepe’de düzenlenen “Atatürk ve Vatan Sevgisi” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Özdilek Kocaeli AVM tarafından hazırlanan protokol tarafından verildi. Ödül törenlerinin ardından program sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat