Özdilek

Siyaset

Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı.

2 Nisan 2022 Saat: 13:59
Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı
Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı

Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı

DSP Muğla İl Başkanı Michael Eser Aşkar, halkın DSP’ye olan bakış açıcısını anlattı. Geçmişte rahmetli Bülent Ecevit’in bir ceketi, bir paltosu ile vefat ettiğini, şimdiki sistem de ise başkanın küçük küçük gemiciklerinden başlayıp herşeyinin olduğunu ve bunu halkın seçim zamanı geldiğinde göz ardı etmeyeceğini söyledi.


Demokratik Sol Parti [DSP] Muğla İl Başkanı Aşkar halkın DSP’nin arkasında olduğunu ve gezilerinde bunu da gördüğünü söyledi. Rahmetli Başbakan Bülent Ecevit dönemini ve şimdiki başkanlık sistemini karşılaştırarak ülkenin geldiği durumu anlatan başkan Aşkar, "Kiminle görüşürsek görüşelim, gerek köylerde, gerek ksabalarda gerek şehirlerde kiminle görüşürsek görüşelim hepsinin dediği şu, “ya biliyor musunuz bizim evimizde de rahmetli Bülent Ecevit’in tablosu vardı ve babalarımız odaya girdiği zaman rahmetli Bülent Ecevit’e selam verip öyle sofrasına otururdu”. Ama şimdi bakıyoruz bir kara oğlan vardı bir Ecevit vardı, Kıbrıs’ı kurtardı. Türkiye’ye para kazandırdı. Defalarca başbakan olmuş. Sırtında bir paltosu ile ceketi ile vefat eden rahmetli olan bir başkan düşünün. Şimdi bir bakın şuanki başkanlık sisteminde küçük küçük gemiciklerinden tutun her şeyi var. Bu nasıl oluyor bu nasıl oluyor. Bunun takdiri değerlendirmesi zaten halımız yapacaktır. Bizim sloganımız zaten bellidir. Halk, Hak, Özgürlük ve adalet için DSP olarak Türkiye’nin tek demokratik sol partisi olarak biz varız var olmaya da devam edeceğiz. Yani tabiki türlü ayak oyunları, emperyalizim yani çok farklı oyunlar oynanıyor. Ama bi bunun üzerinden halkımızın desteği ile geleceğiz. Buna inanıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat