Özdilek

Güncel

Altın gününde doğalgaz faciası: 14 kişi zehirlendi

Gölcük Şirinköy’de altın günü yapmak için toplanan 14 kadın, evdeki doğalgaz hattından sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

25 Ocak 2015 Saat: 17:25
Altın gününde doğalgaz faciası: 14 kişi zehirlendi
Altın gününde doğalgaz faciası: 14 kişi zehirlendi

Alınan bilgiye göre Gölcük Şirinköy 13. Ada E/2 blok daire 3 adresinde akşam saatlerinde altın günü yapmak için bir araya gelen 14 kadın, evin doğalgaz hattından sızan gazı fark edemeyerek gazdan etkilendi. Evde bulunan biri 11 aylık bebek ve 14 kadın, soludukları doğalgazın etkisiyle baygınlık geçirdi. Eve gelen diğer vatandaşların durumu sağlık ekiplerine bildirmesiyle olay yerine sevk edilen ambulanslara alınan 14 kişiden durumu ağır olan Kadriye Özbay, Hüsniye Özbay, Zeynep Özbay Gebze 100. Yıl Hastanesi’ne; sağlık durumu iyi olan Feyza Satır, Seda Saral, Ayten Özbay, Hamiyet Işık, Şebnem Saral, Berrin Işık ve Muzaffer Özbay, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İsmi alınamayan biri bebek ve 4 kişi ise İzmit’te bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat