Özdilek

Siyaset

AKP, Körfez’de tek yürek oldu

AKP’de ilçelerde belediye başkan adaylarının tanıtımına devam ediyor. Önceki akşam Körfez İlçe’de gerçekleşen aday tanıtımında gövde gösterisi yapıldı, birlik beraberlik vurgusu salona damgasını vurdu. İktidar partisi, Körfez

14 Şubat 2014 Saat: 13:17
AKP, Körfez’de tek yürek oldu
AKP, Körfez’de tek yürek oldu

AKP Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurul üyelerinin ev sahipliği yaptığı Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi’ndeki aday tanıtım toplantısı Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün konseriyle başladı. Körfez’de kalabalık ve coşkulu katılım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Mahmut Civelek, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, aday adaylarından Aynur Vergili, Öznur Gökkaya, Faruk Denli Sinan Barış Kaya, Yusuf Şanlı, Hayati Aydın, Engin Koyun, Cihat Demirok ile aynı zaman da aday adayı olan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile yüzlerce partili katıldı.

HEDEFİMİZ YÜZDE 50’Yİ AŞMAK

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AKP Körfez İlçe Başkanı Badem yaptı. Pehlivan’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür eden Badem, “Birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız hizmetleri saatlerce anlatsak vakit yetmez. Milletimiz, sabırla sandığın önüne gelmesini beklemektedir. Bizim hedefimiz; yüzde 50’yi aşmaktır. 30 Mart gecesi İsmail Baran, Yunus Pehlivan’dan bayrağı teslim alacaktır” dedi.

TAKDİR ALLAH’TAN

Aday gösterilmeyen Körfez Belediye Başkanı Pehlivan, üst üste iki dönem Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlattı, “Ne kırıldım ne incindim ne de küstüm. Sebeplerim var; takdir ettiler geldim, takdir ettiler gidiyorum. Takdir eden ve takdir ettiren de Allah’tır. Şer görünen hayır; hayır görünen şer çıkabilir. Aday arkadaşımız için daha hayırlı olacağına inanıyorum.Siyasi büyüklerimiz, teşkilatlarımızla, kent yöneticileri ile uyum içinde çalıştık; eğitimde önemli destekler verdik. İsmail Baran’a başarılar diliyorum. Başka bir parti kazanamayacağının garantisini veriyorum. 30 Mart’tan sonra da Körfez’de AK Parti’li bir belediye başkanı olacak” dedi.

YUNUS AĞABEY

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kardeşlik ruhuna halkın çok dikkat ettiğini söyledi. AKP İl Başkanı Civelek de konuşmasında Yunus ağabey diye bahsettiği Yunus Pehlivan’ın konuşması ile ağabey olduğunu gösterdiğini belirtti, “ Yaptığı hizmetler için gönülden teşekkür ediyorum.”dedi. Civelek, “Meclis üyelerini yazarken çok zorlandım, ne zor bir işmiş. Her birimiz çıkan sonuca rıza gösterelim” diye konuştu.

BAŞBAKANIMIZIN TEVECCÜHÜYLE

“Başbakanımızın teveccühü ile aday adayı gösterildim” diyen AKP Körfez İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, diğer aday adayları için alkış yapılmasını istedi. Baran şöyle konuştu: “Körfez ilçeyi birlikte yönetelim. Birbirimizi ayrı gayrı görmeden, gayretli çalışma ile hizmetlerin üzerine daha güzel hizmetler ilave etmek istiyoruz. Körfezlilerin yaptığımız hizmetlerde yanımızda olacağınıza inanıyorum. Gün, dünya lideri Başbakanımıza ‘Dik Dur Eğilme, Körfez Seninle’ deme zamanıdır. Bu seçimler, Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat