Özdilek

Siyaset

Akar’dan Körfez Turu

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar AKAR, Körfez ilçesinde seri ziyaretlerd bulundu..

30 Aralık 2012 Saat: 20:44
Akar’dan Körfez Turu
Akar’dan Körfez Turu

      Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin kahvaltı organizasyonuna davet edilen AKAR’a Körfez CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, İl genel Meclisi üyesi Mehmet Kaçar, Tayfun Balıkçı, Engin Cömert, İl Gençlik Kollları Başkanı Ozan Aksu, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Dilek Özer ve İlçe yönetimi eşlik etti. ÇYDD Başkanı Serap Baykurt ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı kahvaltıya katılan  partililer, burada ülke gündemi ve İlçenin sorunlarına dair samimi bir sohbet gerçekleştirdiler.

Daha sonra Mimar Sinan Mahallesinde vatandaşlarla buluşan AKAR ve parti yönetimi esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sıknıtıları yerinde dinlediler. Esnafın özellikle yılın son günlerinde umduğunu bulamadığını vatandaşın alım gücünün düştüğünü, bunun ise esnafa yansımasının işlerini durma noktasına getirdiğini, vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile zor karşılar noktaya geldiğini asgari ücrete yapılan zammın üç kişilik bir aileyi bilegeçindiremediğininortadaolmasınarağmen başbakanın her aileden üç çocuk istemesinin ne kadar traji komik olduğunubelirten AKAR, her gittiği yerde aynı tabloyla karşılaştığını bu tablonun çözüm yolunun da yine vatandaşın sandıkta vereceği karar ile değişeceğinin altını çizdi.

       Ziyaretlerine Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Dernegi, Körfez Sivas İmranlı Arık Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği ve Kuzey Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Dernekleriyle devam eden AKAR, 17 yıldır Körfez İlçesinin aynı zihniyet ile yönetildiğini ve bu yönetim şekli yüzünden  Körfez İlçesinin kentleşemediğine değinir iken  2014 yılında yapılacak yerel seçimler de CHP’nin yönetime gelmesi ile Körfez İlçesinin de hizmet ile tanışacağını belirtti.

    Körfez Günney Mahallesinde ilkokul öğretmeni ile yıllar sonra terar biraraya gelen AKAR, eğitim sisteminin bugün gelmiş olduğu durum hakkında öğretmeni ile görüş alış-verişi yaparken, sistemin vazgeçilmezi olan öğretmenlerimizingenel sorunlarına da değindi. AKP hükümetinin yıllardır geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimize hak ettiklerini vermediğini ve eğitim sistemini de ne yazık ki katlettiğini söyledi 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat