Özdilek

Siyaset

Ak kadınlar Üzülmez'i ağırladı

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ağırladı.

2 Mart 2018 Saat: 12:13
Ak kadınlar Üzülmezi ağırladı
Ak kadınlar Üzülmez'i ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu toplantısına konuk olan Üzülmez, “AK Parti’nin her kademesinde görev yapmak, misyonlarını yerine getirmek bir onurdur. İl Kadın Kolları Başkanımız Serpil Yılmaz ve yönetimine bu vesile ile üstün başarılar dilereim dedi.

 Üzülmez’den övgülü sözler

Kadınların siyasete katılımı ve kattıkları değerleri çok önemli bulduğunu da ifade edenBaşkam Hüseyin Üzülmez, “Kadınlarımız artık siyasetin merkezinde yer almaktadır. AK Parti’de bu katılımın yüksek olması da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konuda ki özel ilgisiyle gerçekleşmektedir. Kadınlarımız AK Parti’nin sahada ki en büyük gücüdür. Her alanda gerçekleştirdiği çalışmalar AK Parti’yi yerelde ve genelde iktidara taşımaktadır. Bu vesile ile İl Kadın Kolları Başkanımız Serpil Yılmaz başta olmak üzere AK Kadınlarımızın büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Hüseyin Üzülmez, Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız ve siyasete eliniz değiyor” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat