Özdilek

Sağlık

Aile Konak Hastanesi kadrosunu genişletiyor

Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi, uzman kadrosuna kattığı 4 doktoru basına tanıttı. İdari amir Şahin Talus, bünyelerindeki çalışmalarla sağlık turizmine önem vereceklerini dile getirdi.

18 Eylül 2014 Saat: 18:06
Aile Konak Hastanesi kadrosunu genişletiyor
Aile Konak Hastanesi kadrosunu genişletiyor

13 Haziran’da açılışı yapılan Özel Gölcük Aile Konak Hastanesi, uzman kadrosunu sürekli genişletiyor. Hastanede son olarak Beyin Cerrahi Kliniği’nde Op. Dr. Bülent Yıldız, Üroloji Kliniği’nde Op. Dr. Tahir Kudret Sönal, Ortopedi Kliniği’nde Op. Dr. Erkan Güner ve Biyokimya Bölümü’nde de Uzm. Dr. Süheyl Özdemir hasta kabulüne başladı.

 

HAVAALANINDAN SERVİS

İl dışında olan Uzm. Dr. Süheyl Özdemir haricinde, kadroya dahil olan doktorların katıldığı basın toplantısında konuşan Özel Gölcük Konak Hastanesi İdari Amiri Şahin Talus, “Kadromuzu güçlendirdikçe hedeflerimize ulaşırız. Bu bölgede büyük bir açığı kapattığımıza inanıyoruz. Yalova ve Bolu’dan bile hastalarımız geliyor” dedi ve yurt dışından gelecek hastalar için havaalanından servis kaldırmayı düşündüklerini belirtti.

 

YOĞUN BAKIM ÜCRETSİZ

Hastane ile ilgili bilgiler veren Talus, “Yoğun bakım için hiçbir ücret talep etmiyoruz. Devlet hastanesinden bile yoğun bakım bölümümüz için hasta aldık” şeklinde konuştu ve 22 Eylül’de plastik cerrahi ekibinin saç ekimi işlemine başlayacaklarını ve bu adımla sağlık turizmine katkı sağlamayı amaçladıklarını duyuran Talus, İngilizce bilen kadro ile hizmet verdiklerini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat