Özdilek

Güncel

80’lik Kandıralılara plaket

Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği, 80 yaşına dolduran 10 Kandıralıya plaket verdi.

1 Aralık 2019 Saat: 14:38
80’lik Kandıralılara plaket
80’lik Kandıralılara plaket

80’lik Kandıralılara plaket

Av. Abdurrahman Kaymak Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği, 80 yaşına dolduran 10 Kandıralıya plaket verdi.

80’lik Kandıralılara plaket

Toplantının açılışında konuşan Kaymak; “26. şeref yaşına ulaşan Kocaeli Kandıralılar Derneği  80 yaşını geride bırakan, Kandıra’nın Yaşayan Ulu Çınarları için tertiplediğimiz dördüncü toplantıyı şereflendiren dostlara teşekkür ederim. Kandıra bizim için ortak bir değer. İlk Türkleşen yerlerden biri. Ayrıcalıklı, özel bir yerdeyiz. Özel yerin özel evlatlarıyız. Kocaeli’nin incisi Kandıra. Plaket alacak değerli büyüklerimize sağlık içinde uzun bir ömür, kuruluştan günümüze ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet dilerim.” dedi.

İzmit Fuar içi Sivil Toplum Merkezin deki toplantıya plaket alacakların yakınları ile çok sayıda Kandıra’nın katıldığı toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Abdullah Köktürk “Derneğimizin güzel programları devam ediyor. Bu vefa programları çok önemli. Plaket alan büyüklerimize saygılarımı sunuyor ve ellerinden öpüyorum.” dedi.

Ulu Çınarlara plaket

Ahsen Okyar’ın sunup yönettiği programda yaptığı iş ve görevlerde Kandıralıların iftihar kaynağı olan; E. Akçakoca İlkokulu Müdürü Hüseyin Kocatürk(18 Şubat 1929), Futbolcu Tezer Soltan(23 Ocak 1936), Ebe Rabiye Acurman(05 Eylül 1936), Elektrik Yüksek Mühendisi Yetkin Saner(15 Haziran 1937), Çiftçi Rafet Bayram(04 Ağustos 1937), Rahmiye Cansever(10 Ağustos 1937), Mimar Okan Gürsoy(29 Ocak 2039), e. Yalova Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Gürcan(07 Şubat 1939), emekli Astsubay Erhan Maviş(01 Mart 1939), e. Kandıra Lisesi Müdürü Bekir Taşçı(01.04.1939) plaketleri takdim edildi.

Mustafa Kemal Kitabı ve Atatürk Çiçeği

Kandıra’nın Ulu Çınarlarına plaket ile birlikte Kandıra Martaş A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Uztürk’ün hediyesi Yılmaz Özdil'in kaleme aldığı ve imzaladığı “Mustafa Kemal”  kitabı ile- Fatoş Cansever Özdayıoğlu - Fazıl Özdayıoğlu çiftinin hediyesi “Atatürk Çiçeği”de verilirken, toplantıya katılanlara Burak Gıda A.Ş. Müdürü İbrahim Yılmaz’ın hazırlattığı kurabiyeler ikram edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat