Güncel

18 Mart, Türk tarihinin gurur kaynağıdır

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda; “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, neleri başa

18 Mart 2017 Saat: 09:25
18 Mart, Türk tarihinin gurur kaynağıdır
18 Mart, Türk tarihinin gurur kaynağıdır

“Çanakkale Zaferi, hiç kuşkusuz sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk milletinin kaderini değiştiren çok önemli bir başarıdır” diyen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Türk milletini yok etmeye ve vatanını istilaya kalkışan, dönemin en güçlü devletlerine karşı, büyük Türk milletinin ve kahraman Mehmetçiklerimizin Çanakkale’de vermiş olduğu eşsiz mücadele, tarihe altın harflerle yazılan destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna sergilenen ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.

en güzel kanıtı          

Çanakkale Zaferi, hiç kuşkusuz sonuçları itibarıyla tarihin akışını ve her şeyden önemlisi Türk milletinin kaderini değiştiren çok önemli bir başarıdır. Çanakkale Zaferi, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

Aşkla bağlıyız

Başkan İsmail Baran mesajında, “Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi büyük zaferlerin altına imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bizler millet olma bilinciyle, yokluk içinde bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir bilincin ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurunu canlı tutacak ve yücelteceğiz.

Rahatsız olanlar var

Ülkemizin gelişip büyümesinden, demokratikleşmesinden rahatsız olan bazı çevrelerin huzurumuzu bozmaya çalıştığı aşikârdır. Fakat her zaman olduğu gibi güvenlik güçlerimiz bu çevreler ve onların işbirlikçilerine karşı şeref, azim ve gayretle vatanını korumaya devam etmekte ve bu uğurda gerekirse canlarını vererek şehitlik mertebesine ulaşmakta veya kahraman bir gazi olmaktadırlar.

En kalbi duygularla

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’inci yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve tazimle anıyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat