Özdilek

Eğitim

16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlandı

Körfez Kız Teknik ve Meslek Lisesi müdürlüğünce düzenlenen etkinlik ile “16 Ekim Dünya Gıda Günü” kutlandı.

15 Ekim 2012 Saat: 18:40
16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlandı
16 Ekim Dünya Gıda Günü Kutlandı

Körfez Kız Teknik ve Meslek Lisesi müdürlüğünce düzenlenen etkinlik ile “16 Ekim Dünya Gıda Günü” kutlandı. Programın sonunda düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi.

16 Ekim Dünya Gıda Günü Körfez Kız Teknik ve Meslek Lisesi müdürlüğünce düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Okul müdürü Yasemin Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı programı; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ile eşi Ayşe hanım , Körfez  Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile eşi Ayşe Hanım,Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Körfez İlçe  Emniyet Müdürü Coşkun Opak,  Körfez ilçe Gıda,  Tarım ve Hayvancılık Müdürü Semra Koşumcu,Körfez İlçe Nüfus Müdürü  Muazzez Aslan, öğrenciler  birlikte kutladılar.Programın açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Yasemin Yılmaz “16 Ekim günü Birleşmiş Milletlere üye tüm ülkelerde ,Gıda ve Tarım Organizasyonu (FAO) tarafından belirlenen bir tema çerçevesinde Dünya Gıda Günü olarak kutlanmaktadır.Bu yılki tema su ve gıda olarak belirlenmiştir.” dedi.

“Sen Tükettikçe Dünya Susuyor”

Günün önemi hakkında hazırlanan sinevizyonda gıda üretiminin artırılmasında suyun en önemli unsurlardan biri olduğuna,su kaybının ve suyun yanlış kullanımının gıda kaybı ile eşdeğer olduğuna vurgu yapılarak su kullanımında tüm insanlığın dikkatli olması gerektiğine dikkat çekildi.

16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci Sudenur Kızılcam,ikici Rana Özkan ve üçüncü olan Ayşenur Özdemir’in ödülleri protokol tarafından verildi. Ödül töreni sonrası yiyecek, içecek hizmetleri bölümü öğrencilerinin hazırladığı birbirinden leziz yemekler katılımcılara ikram edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat