Özdilek

Güncel

13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ

Gölcük’te 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Ö.Y. ile ilişkiye girdiği iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı, 8 kişi tutukland

10 Nisan 2013 Saat: 17:26
13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ
13 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ
OKULDA AĞZINDAN KAÇIRDI
Gölcük`te  ortaya çıkan olay il genelinde büyük yankı uyandırırken, Türkiye`nin gündemine de bomba gibi düştü. İddialara göre olay şöyle gelişti: Gölcük`te bir ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Ö.Y. okulda arkadaşlarıyla konuşurken, erkeklerin kendisiyle ilişkiye girdiğini ağzından kaçırdı. Bu durum kısa sürede yayılınca, bazı erkek öğrenciler de şantaj yaparak Ö.Y. ile ilişkiye girmek istedi. Ö.Y.`nin öğretmenleri de hemen annesi A.Y.`yi durumdan haberdar etti.

ANNENİN ŞİKAYETİ ÜZERİNE 
Eşinden boşanan ve İzmit'te masaj salonlarında çalışırken geçen yıl kızıyla birlikte Gölcük'e taşınan, burada pavyonlarda dansözlük yaptığı öğrenilen anne A.Y., kızıyla konuştuktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu. Annenin şikayeti üzerine Gölcük Cumhuriyet Savcılığı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne talimat vererek gizlice soruşturma başlattı. Çocuk Şube Müdürlüğü`nden polisler, pedagogla birlikte Ö.Y.`nin ifadesini aldı. Küçük kızın 10 kişiyle fiili livata yoluyla ilişkiye girdiğini söylediği iddia edildi. 

8 KİŞİ TUTUKLANDI
Küçük kızın ifadesinden yola çıkan polisler ilçede operasyon düzenledi. Çeşitli adreslerde yapılan baskınlarda A.E.T., U.N.K., S.A., L.B., Ş.T., U.A., C.O., V.B., İ.K. ve E.D. gözaltına alındı. Gözaltına alınan U.A.`nın astsubay olduğu, gözaltına alınanlar arasında ilköğretim okulu öğrencileri de bulunduğu iddia edildi. Dün akşam saatlerinde mahkemeye sevk edilen 10 şüpheliden A.E.T., İ.K., U.N.K., L.B., E.D., S.A., Ş.T. ve astsubay olduğu belirlenen U.A. çocuğun cinsel istismarı ve fiili livata suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

POLİSLERE SORUŞTURMA 
Öte yandan, valilik emriyle "çok gizli" olarak yürütülen soruşturmanın basına sızması üzerine Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü`nde ortalık karıştı. Olayın kim tarafından basına sızdırıldığı araştırılmaya başlandı. Soruşturmaya katılan tüm görevlilere konunun gizliliği belirtildiği halde basına sızdırılması "ihmal" olarak değerlendirildi. Soruşturmaya katılan emniyet görevlileri hakkında da soruşturma açılabileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat