Özdilek

Eğitim

Mehmet Akif Ortaokuluna Atatürk Köşesi

Kandıra’da ülkemize ve Kandıra’ya ait değerlere sahip çıkan birileri var.

19 Kasım 2020 Saat: 14:56
Mehmet Akif Ortaokuluna Atatürk Köşesi
Mehmet Akif Ortaokuluna Atatürk Köşesi

Mehmet Akif Ortaokuluna Atatürk Köşesi

Kandıra’da ülkemize ve Kandıra’ya ait değerlere sahip çıkan birileri var.

Geçtiğimiz ay Cumhuriyet Bayramı haftasına denk gelen sürede Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesine kazandırdığı Prof.Dr. Turan Güneş adına ATATÜRK KÖŞESİ ve Klarnet üstadı Mustafa Kandıralı adına oluşturulan Müzik Odasından sonra geçtiğimiz günlerde İzmit Mehmet Akif Ortaokul’una ATATÜRK köşesi yaptırmaya başladı.

Okul müdürü Naci Navdar’ın talebi doğrultusunda eksik olan ATATÜRK köşesini Kandıra’nın değerli büyüğü Erol Köse adına yaptırıldı. Erol Köse; sadece Kandıra’nın değil İzmit, Kocaeli ve hatta ülkemizde önemli başarılara imza atmış bir kişiliktir. Kocaelispor, İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli Milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmalar hala hafızalardadır.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, görev yaptığı çok uzun yıllardır bölge halkına ve çevredeki çok kişiye dokunmuş ve dokunmaya değerleri koruyup, geliştirebilecek kişilere desteğini sürdürmeye devam ediyor.. Okul müdürlerinden gelen talep doğrultusunda Kandıra’daki neredeyse tüm okullara ATATÜRK köşesi yanı sıra pandemi dönemi öncesi birçok okuldan öğrencileri Anıtkabir’e götürmüştür. Birçok köy okullarından ve çevre ilçelerden dahi çocukları özel günlerde Kocaeli Sanayi Fuarında Lunaparka ücretsiz gezdirilmiştir. Ç.Y.D.D adına birçok öğrenciye burs vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Resmi Bayramların tamamında geçmiş zamanlarda yapılan devlet erkanının ve halkın katıldığı Resmi Bayram kutlama balosunu gerçekleştirmektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat