Nikomediya Kültürler Korosu, Haydar Aliyev Kültürevi'nde İlk Çalışmayı Yaptı

4 Mayıs 2024 Saat: 16:15
Nikomediya Kültürler Korosu, Haydar Aliyev Kültürevi'nde İlk Çalışmayı Yaptı
Nikomediya Kültürler Korosu eski nikomedya tolerans Ensemblei Nikomedya kültürler korosu olarak ilk çalışmasını Azerbaycan kültür evinde yaptı.

Nikomediya Kültürler Korosu, Haydar Aliyev Kültürevi'nde İlk Çalışmayı Yaptı

İlk çalışma,Haydar Aliyev Azerbaycan Kültürevi'nde bugün yapıldı. Eski adı Nikomedya Tolerance Ansemble olan etnik müzikler korosu Nikomedya Kültürler Korosu olarak adını değiştirdi. ve ilk seslendireilen şarkı, Yaşa Azerbaycan şarkısını oldu.

 Başkan, Bilal Dündar , bugünkü koro çalışmasıyla ilgili şunları söyledi: Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültürevi bugün değerli Misafirlerini  ağırladı. Şef Serdar Taştanoğlu'nun  yönetiminde Nikomedya Kültürler Korosu'nun üyeleri birbirinden güzel dokuz parça belirleyerek, Rumca, Farsça, Flemenkçe, Japonca olarak farklı etnik dilleri ve kültürleri yansıtan şarkıları seslendirdiler.

 Nikomedya Kültürler Korosu, bugünden sonra her pazartesi günler saat 18 00 ile 21.00 arasında  Kocaeli Azerbaycan Haydar Aliyev Kültürevi'nde çalışmalarına devam etme kararı aldı. 

Koro üyeleri çok güzel ve eğlenceli bir gün geçirdiler.

 

  

YORUMLAR Tümü (3)

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Serdar Taştanoğlu04.05.2024 23:44

4 Aralık 2017 yılında çalışmalarına başlayan Nikomedia koromuz Nisan 2020 kadar muhteşem çalışmalar yaparak ikisi Romanya Köstence ve Priştine Kosovada olan yurtdışı konserlerine 15 yakın yurtiçi konserre mza atmoştık.Korona brlası ve Sevgili başkanımız Numan Gülşahın rahatsızlık süreci uzun bir ayrılık yaşattı.Ancak ben ve Nikocanlar hiç kopmadık Hep dialog içinde kaldık . Şimdi güzel bir isim değişikliği muhteşem eserler yer alan yurtiçi ve yurtdışı konserleri ile ayrılık sürecimizin açığı kapatacağız.Haydi aramıza bekliyoruz.

Aslıhan04.05.2024 21:01

Tebrikler güzel insanlar. İyi çalışmalar

AYSEL KİLECİ04.05.2024 20:32

Koromuzun yeni adını ve yeni çalışma dönemini kutluyorum, eminim İzmitimizi eski bir Roma başkenti olarak NİCOMEDİAyı ve tarihi geçmişini hem Kocaeli halkına hem de bütün dünya medeniyetlerine tanıtacak etkinliklere imzasını atacaktır.NİKOMEDİA KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİnin ve NİKOMEDİA KÜLTÜRLER KOROSUnun yolu açık olsun, bol konserli ve bol gezmeli bir dönem temenni ediyorum.

DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat