Izmit’in ilk çocuk cafesi açıldı

27 Mart 2024 Saat: 20:34
Izmit’in ilk çocuk cafesi açıldı
Çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçirip yeme-içme hizmetlerinden faydalanabileceği Izmit’in ilk çocuk cafesi açıldı.

Izmit’in ilk çocuk cafesi açıldı

Çocukların itina ile planlanmış ve aynı zamanda profesyonel oyun ablası eşliğinde oyun alanlarında ebeveynlerinin gözetiminde keyifle vakit geçirdikleri bir işletme oluşturulmuş.
Çocuk cafesinde etkinlik atölyeleri kişisel gelişimi önemli katkı sağlıyor. 
İşletmede aylık olarak etkinlik atölyeleri planlamaları mevcut olup her çocuğa uygun ve kendilerini keşfedebilecekleri (yetenek, pskomotor becerileri v.b.) atölyeler mevcuttur. Bu etkinlik atölyelerinden bazıları; duyu ve gelişim atölyesi, seramik atölyesi, uzay temalı oyun atölyesi, çikolata yapım atölyesi, pizza atölyesi, cupcake atölyesi, tuval boyama atölyesi…

   

Çocuk cafesinin diğer hizmetlerine göz atacak olursak,
İşletmede oyun alanı ve etkinlik atölyeleri dışında mini sinema, çocuklar için alışveriş alanı(oyuncak, kitap v.b.), çocuklara yönelik organizasyonlar ve hem ebeveynlere hem de çocuklara yönelik kahvaltı, yemek, tatlı ve kahve çeşitleri bulunmaktadır.
İzmit’te bir ilk olarak açılan Miel FIO çocuk cafesi çocuk organizasyonları, oyun alanları ve profesyonel atölyeleri ile ebeveynlerin ve çocukların ihtiyaçlarına yönelik işletme politikasında çalışmalarına devam ediyor.

   

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat