Envoyo’dan üst düzey atama

31 Mart 2024 Saat: 16:19
Envoyo’dan üst düzey atama
Envoyo’dan yapılan açıklamaya göre Borga Es, markanın yeni CEO’su oldu.

Envoyo’dan üst düzey atama

Uçtan uca e-ihracat hizmetleri sunan ve hedeflenen pazarlarda KOBİ’lerin satış yapmasına aynı zamanda markasını dünya çapında bilinir hale getirmesine olanak sağlayan Envoyo’da bir atama gerçekleşti. Envoyo’dan yapılan açıklamaya göre Borga Es, markanın yeni CEO’su oldu.

Yurt dışında e-ticaret yapmak için gerekli tüm e-ticaret ve e-ihracat hizmetlerinin bir araya geldiği global e-ticaret hizmet platformu Envoyo’da üst düzey bir atama gerçekleştirildi. 2021 yılının Haziran ayında Envoyo’yu kuran Borga Es, firmada artık CEO olarak bayrağı devir aldı.

 Borga Es Kimdir?

CBI Logistics Consultancy, CBI Innovations ve CBI Transport’un Kurucusu ve 25 yılı aşkın deneyime sahip girişimci, yatırımcı ve iş insanı olarak lojistik çözümleri, uluslararası ticaret, e-ihracat çözümleri ve yönetimi üzerine odaklanmıştır.

Uçtan uca lojistik süreçlerine hâkim bir iş insanı olarak lojistiğin temellerini yenilikçi bir yaklaşımla harmanlama fırsatı bulmuş ve bu harmanı e-ihracat ve e-ticarette lojistik çözümleri konusunda hayata geçirmiştir. Ayrıca uluslararası ticaret ve gayrimenkul geliştirme alanlarında da yatırımları vardır.

 Hem Işık Lisesi hem de Bilkent Üniversitesi mezun derneklerine üyelikleri; EO Global  girişimci derneğine üyeliği, aynı zamanda İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü ve Levent Tenis Kulübü gibi spor kulüplerine üyelikleri bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Deniz Ticaret Odası üyesidir.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat