Özdilek

Siyaset

CHP DARICA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI YAKUP TÖRK

CHP Darıca Belediye Başkan aday adayı gençi şadamı, inşaat mühendisi Yakup Törk, adaylık başvurusunu gece yaptı. Törk, düzenlenen güzel bir organizasyonla dosyasını akşam iftar sonrası saat 21.30da ilçe başkanı Selman Kösaliye tesli

30 Temmuz 2013 Saat: 17:23
CHP DARICA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI YAKUP TÖRK
CHP DARICA BELEDİYE BAŞKANI ADAYI YAKUP TÖRK

Parti önünde düzenlenen törenle dosyası alınan Yakup törk’ün aday adaylık açıklamasına Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, İl genel Meclis Üyesi Talat Osmanoğulları, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç,  Meclis üyeleri, partililer ve yüzlerce vatandaş katıldı.

NEDE ADAY OLUYORUM?

İnşaat Mühendisi ve genç işadamını desteklemeye gelen gençler ve kadınlar sık sık alkışlarla ve  “birleşe birleşe kazanacağız”sloganları ile destek verirken, Törk ise heyecanlı ve çok anlaşılır bir konuşma yaptı.

Törk  konuşmasında şunları söyledi: “Bu  bir  başkaldırıştır.   Çarpık  yönetimi   engellemek, kaynaklarımızın  fütursuz   ve  yanlış  kullanımına  dur  demek   için, Doğduğum   ve   yaşadığım   şehrin   hak ettiği  şekilde  yönetilmesi   ve  gelişmesi   için   20 yıllık   sosyal  demokrat   belediye  özlemini   gidermek   için,   Gençlerimizin    her   koşulda  kendilerini   ifade  edebilmeleri   için, Kadınlarımızın  sosyal  hayata  ve  iş   hayatına  katılabilmeleri   için,   Dil, din   ve   ırk  ayrımı  yapılmaksızın   halkımızın   eşit   faydalanabileceği   hizmet   sistemini   hayata   geçirmek   için,  Kimsesizlerın,   yoksulların,  engellilerin,   dışlanmışların  sesi   ve   temsilcisi   olmak   için adayım”.

 

SİZE SORARAK ADAY BELİRLEYECEĞİZ

İlçe başkanı Selman Kösali yaptığı konuşmada, aday adaylarımızdan biri ile mutlaka seçimi almalıyız. Elele verdiğimizde bu iş tamamdır. Parti olarak mahalle, sandık, kadın ve gençlik  kolları görevlilerimizle seçime hazırız. Adayımızı kesinlikle size sorarak belirleyeceğiz. Kafamıza göre aday belirlemek yok. Zulümden kurtaracağız hem ülkeyi hem de Darıca’yı” dedi.

YEREL SEÇİMLER İKTİDAR YOLUNU AÇACAK

Chp Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise, bu yerel seçimlerin çok önemli olduğunu, tüm güçlerin ortak hareket etmesi gerektiğini, küçük sorunların ve aile içi sıkıntıların büyütülmemesi gerektiğini, adayın etrafında kenetlenilmesini ve yerel seçimlerin kazanılmasını istedi. Kaplan, “Çünkü bu seçimler CHP’ye genel iktidar yolunu açacaktır”şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat