Özdilek

Spor

İzmitli atletler Turkcell Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda piste çıktı

İzmit Belediyesporlu atletler, İstanbul’da gerçekleştirilen Turkcell Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda yine yüzleri güldürdü. KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyespor Atletizm Takımı, 22-23 Ocak tarihlerinde İstanbul Ataköy Atletizm Salon

26 Ocak 2022 Saat: 16:05
İzmitli atletler Turkcell Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda piste çıktı
İzmitli atletler Turkcell Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda piste çıktı

İzmit Belediyesporlu atletler, İstanbul’da gerçekleştirilen Turkcell Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda yine yüzleri güldürdü.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyespor Atletizm Takımı, 22-23 Ocak tarihlerinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda organize edilen Turkcell Salon Olimpik Deneme Yarışları’nda piste çıktı. Ebru Doğan 200 metre yarışında 28.89’luk derecesiyle 9’uncu, 60 metre finalinde ise 8.53’lük derece ile 5’inci oldu. 60 metrede yarışan diğer atletler Dilara Çakmak 8.38 ile 2’nci olurken Gülşah Karaca 8.55 ile 4’üncülüğü elde etti.  400 metre yarışında piste çıkan Burcu Arslan ise 1.07.82’lik derecesiyle 6. sırada yer aldı.

Deneme yarışlarında başarılı sonuçlar elde ederek göz dolduran İzmitli atletler, yarış tecrübelerine yenilerini ekleyerek hedeflerini yükseltmeye devam etti. İzmit Belediyespor Atletizm Takımı Antrenörü Turgut Demirkıran, 2022’de istikrarlı ve başarılı sonuçlar almak için çok çalıştıklarını belirterek kendilerine her zaman destek veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’ya teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat