Özdilek

Güncel

İzmir Çiğli'de kaçak moloz mücadelesi sürüyor

Çevre kirliliğini önlemek amacıyla izinsiz moloz ve hafriyat dökümüyle kararlılıkla mücadele eden Çiğli Belediyesi, kaçak döküm denetimlerini ve moloz toplama çalışmalarını yeni yılda da ihmal etmeden sürdürüyor.İZMİR (İGFA)- .

19 Ocak 2022 Saat: 16:05
İzmir Çiğli'de kaçak moloz mücadelesi sürüyor
İzmir Çiğli'de kaçak moloz mücadelesi sürüyor

Çevre kirliliğini önlemek amacıyla izinsiz moloz ve hafriyat dökümüyle kararlılıkla mücadele eden Çiğli Belediyesi, kaçak döküm denetimlerini ve moloz toplama çalışmalarını yeni yılda da ihmal etmeden sürdürüyor.

İZMİR (İGFA)- Çiğli’de, izinsiz moloz ve hafriyat dökümüne karşı denetimler yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ilçe genelinde sürdürdüğü denetimlerde izinsiz döküm yapanlara 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında 30 bin 76 TL cezai işlem uygulanıyor.

İzinsiz moloz ve hafriyat dökümü denetlemelerinin sürdüğü Çiğli’de moloz toplama çalışmaları da
aralıksız devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin 26 mahalledeki incelemeleri ve vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda Aralık ayında 1331 ton olmak üzere 2021 yılı genelinde 22 bin 200 ton moloz toplandı.

Çiğli’nin havasını ve doğasını kirletenlerle mücadele etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Greve gelirken hemşehrilerimize pırıl pırıl bir Çiğli yaratacağımızın sözünü verdik. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, izinsiz olarak moloz ve hafriyat dökümü yapanlarla mücadelesini yeni yılda da kararlılıkla sürdürüyor. Tarım arazileri başta olmak üzere ilçemizin hiçbir noktasının kirletilmesine izin vermeyeceğiz" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat