Özdilek

Aşayiş

Zihinsel özürlü kadına saldılar

Zihinsel engelli olduğu öğrenilen, Havva Özcan, sabah saatlerinde Mahallede belirlenemeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi yada kişilerin saldırısına uğradı.

5 Ağustos 2018 Saat: 17:05
Zihinsel özürlü kadına saldılar
Zihinsel özürlü kadına saldılar

Başiskele İlç esi Kullar Karadenizliler Mahallesi Barbaros Caddesi No.55 adresinde babası İzzet Özcan  ve amcası Memiş Özcan ile birlikte aynı binada yaşadığı ve zihinsel engelli olduğu öğrenilen, Havva Özcan, sabah saatlerinde Mahallede belirlenemeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi yada  kişilerin saldırısına uğradı. Genç kadını kanlar içerisinde gören çevredeki vatandaşlar  hemen olay yerin 112 Ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, darp edilen kadına  ilk müdahalesini yaparak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı.Özcan'ın Burnunda çatlak ve gözünde şişlik meydana geldiği tespit edilirken, Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat