Özdilek

Ekonomi

Zeytinoğlu ‘Enflasyonla Mücadeleyi olumlu değerlendiriyoruz

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na ilişkin “Bu önlemleri olumlu değerlendiriyoruz” dedi.

9 Ekim 2018 Saat: 20:57
Zeytinoğlu ‘Enflasyonla Mücadeleyi olumlu değerlendiriyoruz
Zeytinoğlu ‘Enflasyonla Mücadeleyi olumlu değerlendiriyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı desteklediklerini söyleyen Ayhan Zeytinoğlu, “Programda firmaların yeni açıklanan logo ile birlikte ürünlerinde asgari yüzde 10 indirim uygulayacağına ilişkin taahhütlerini enflasyonla mücadelede olumlu değerlendiriyoruz. Bu indirimi her firmanın münferit olarak yapacak olması çoğulcu bir yaklaşım oluşturacaktır. Böylece her firmanın çorbada tuzunun olması psikolojik olarak da katkı sağlayacaktır.” dedi.

 

Açıklanan programda birikmiş KDV iade süreçlerinin hızlandırılarak yılsonuna kadar bekleyen başvuruların sonuçlandırılacak olmasının ekonomiye önemli katkı sağlayacağını belirten Ayhan Zeytinoğlu, “Bunun yanında 1 Ağustos'tan geçerli olmak üzere bankaların yüksek faizle kullandırılan kredilerin faiz oranlarında yüzde 10 indirim yapacak olmasını ve hal yasasıyla ilgili yapılacak yapısal değişiklikleri olumlu değerlendiriyoruz.” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat