Özdilek

Spor

Zeybek Bilgili Kültür Okullarını Ziyaret Etti

Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek Özel Bilgili Kültür Okulları’na ziyaret etti.

13 Eylül 2018 Saat: 16:29
Zeybek Bilgili Kültür Okullarını Ziyaret Etti
Zeybek Bilgili Kültür Okullarını Ziyaret Etti

Okul kurucusu Sayın Ali Aydemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, okulda ki veli toplantısına gelen Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay ve eşi Müjgan Kantay da katıldı. Okulda görevli öğretmenler ve velilerle sohbet eden Emine Zeybek yeni dönemin hayırlı ve başarılarla dolu geçmesi dileklerini aktardı.

“2018-2019 eğitim öğretim yılı hayırlı olsun”

Okul kurucusu Ali Aydemir’in makamında Kocaeli’deki eğitim faaliyetleri üzerine yapılan sohbetin ardından okulu gezen Zeybek, “Öncelikle Ali Bey’e bölgemize büyük bir yatırımla kazandırdığı bu eğitim yuvası için teşekkür ederim. Okullar ülkemizin can damarı, geleceğimizi şekillendiren en önemli kurumlardır. Yerel ve merkezi yönetimler olarak eğitim kurumlarına yardımcı olmamız gerekmektedir. Bizler bunun bilincinde hareket ederek eğitim faaliyetlerini gelişebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Yüksek donanıma sahip bu eğitim yuvamızda yetişen yavrularımızın da ülkemiz için ellerinden geleni yapacaklarına güvenim tam. Önümüzde ki hafta başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılının şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

“Amacımız tam donanımlı bireyler yetiştirebilmek”

Özel Bilgili Kültür Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Aydemir ise; “Kocaeli’de doğup büyüyen bir eğitim kurumuyuz. Amacımız her şeyden önce vatanına milletine faydalı, eğitim anlamında tam donanımlı bireyler yetiştirebilmek. Bunun için kendimizi her an geliştiriyoruz ve deneyimlerimizi öğrencilerimize aktarmaya çalışıyoruz. Ben de sayın vekilimiz gibi yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor ve bizleri ziyaret ettiği için kendisine teşekkür ederiyorum.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat