Özdilek

Siyaset

Zeki Aygün, Bunlar her şeye karşı

Aygün'den İlginç çıkış,Üçüncü köprüye karşı çıkanlarla, çöp fabrikasına karşı çıkanlar aynı zihniyetteki kişilerdir dedi.

2 Nisan 2018 Saat: 21:34
Zeki Aygün, Bunlar her şeye karşı
Zeki Aygün, Bunlar her şeye karşı

Kocaeli Milletvekili, Zeki Aygün, İzmit’te yapılacak yeni çöp yakma ünitesiyle ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu, Aygün üç üniversitenin raporu doğrultusunda Çöp yakma tesisinin yerinin belirlendiğini söyledi. Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi’ndeki Çevre Mühendislerinin raporları doğrultusunda bu alanın tespit edildiğini söyledi. Aygün, ”Zaten bu türs tesisler şehir merkezlerinin yoğunluğuna göre yerlere kuruluyor. Önce bunu anlamak lazım ”dedi.

 Herşeye karşılar

Çevre Komisyonu üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “Kocaeli’de yılda 650 bin ton çöp üretiliyor. Buda günlük 2 bin ton demek. Çöp fabrikasına karşı olanlar buna bir çözüm düşünüyor mu hayır. Yapılan her hizmete karşı olan bu zihniyet, tabiki bu hizmete de karşı. Daha dün Üçüncü köprüye,  yeni hava limanına da bu zihniyet karşıydı. Olayı tamamen siyaset yapmak için karşı çıkıyorlar.  O yüzden bunların karşı olmalarına şaşırmıyoruz. “dedi. Milletvekili Zeki Aygün “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi aylık elektrik faturası ödüyor. Yapacağımız bu çöp yakma ünitesi sayesinde 50 kw’lık bir elektrik üretimi de sağlamış olacağız. Buda 100 bin hanelik bir evin elektriği demek. Ürettiği bu elektriği sisteme katarak Kocaeli Büyükşehir aynı zamanda parada kazanmış olacak. Yani çöpten para kazanıyorsunuz. Kazandığı bu parayla da vatandaşa hizmet olarak geri dönmüş olacak. “dedi.

Etiketler: Zeki Aygün,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat