Özdilek

Güncel

“Yörüngeden ayrılmamız mümkün değil”

Türk Ocakları Şube Başkanı Demir, Hars Heyeti Başkanlığı görevine geçeceğini ve yörüngeden ayrılmanın mümkün olmadığını söyledi.

8 Mart 2021 Saat: 23:35
“Yörüngeden ayrılmamız mümkün değil”
“Yörüngeden ayrılmamız mümkün değil”

“Yörüngeden ayrılmamız mümkün değil”

Türk Ocakları Şube Başkanı Demir, Hars Heyeti Başkanlığı görevine geçeceğini söyledi

Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç’ı merkez ofiste ziyaret eden Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir, “Türk Ocağı’ndan ve ocağa hizmetten ömür boyu ayrılmayacağını söyledi. Yücel Alpay Demir, “Yapacağımız kongrede sadece şube başkanlık görevimi Mustafa Arha ile yönetimine devrediyorum ve Hars Heyeti Başkanlığı görevine geçiyorum. İnşallah yine ömrümün sonuna kadar her gün ocakta ve ocağın tüm faaliyetlerinin hizmetinde ve içinde olacağım” dedi.

Samimi ve sıcak ortamda sohbet

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir’i ağırlayan Net Medya Grup ve aynı zamanda İnternet Gazeteleri Derneği Başkanı Soner Kılıç, Hür Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ufuk Bagan ile samimi ve sıcak bir ortamda sohbet etti.

Demir, “Türk ocağı belli bir dönem üye olunan kurullarında görev yapılıp sonra bırakılan cemiyet hayatındaki sosyalliği artırıcı bir dernek değil bir dava hareketi bir şuur hareketi bir varoluş sebebidir. Türk Ocağı’nın yörüngesinden ayrılmamız mümkün değildir. Ben üç dönem kuralını doğru bulan biriyim. Çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerimi eski başkanlarımızın desteği, üyelerimizin katkısı ve yönetim kurulumuzun gücü ile birlikte hamdolsun başarılı bir şekilde tamamladık” ifadelerini kullandı.

Kılıç, başarılarının devamını diledi

Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’nin faaliyet ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini dile getirip, medya olarak desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Kılıç, “Sizler önemli işlere imza attınız ve inanıyorum ki sizden sonraki yönetim de aynı yoldan gidecek. Bundan şüphem yok” dedi. Ziyaret sonunda Net Medya Grup Başkanı Soner Kılıç, Türk Ocakları Şube Başkanı Demir’e kitap hediye ederken Yücel Alpay Demir de Türk Ocağı dergilerini armağan etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat