Özdilek

Spor

Yolumuza devam edeceğiz

Kocaelispor teknik direktörü Galip Gündoğdu, maçın ardından kazandıkları için mutlu olduğunu belirtirken yola devam edeceklerini açıkladı.

13 Eylül 2018 Saat: 14:32
Yolumuza devam edeceğiz
Yolumuza devam edeceğiz

Tempolu maç oldu

Kocaelispor teknik patronu Galip Gündoğdu yaptığı açıklamada "Gölcükspor ile dört gün içinde iki maç oynadık. Bugün gençlere şans vermeye çalıştık. Altyapıdan çıkan 8 oyuncu oynattık. Taraftarlarımıza ve televizyonda izleyenlere lig maçında bir atmosfer yaşattık. Çok tempolu bir maç oldu. Gelgitlerin olduğu bir maçtı, sonuçta golü biz olduk. 2-0 kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

 Gülen biz olduk

Gündoğdu, "Burak lige iyi başladı. Kupa maçlarında rotasyona gitmek zorundayız. Biliyorsun kısıtlı kadromuz var. Çekirdek kadromuzu koruyabildiğimiz kadar koruyacağız. İhtiyacımız olduğu zamanda genç oyuncularımızı kullanmaya çalışacağız. Kupa maçlarında altyapıdan gelen oyuncularımıza şans vereceğiz. Kurada kim gelirse gelsin, yine aynı şekilde gençleri oynatarak yolumuza devam etmeye çalışacağız. Sonunda gülen biz olduk " dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat