Özdilek

Eğitim

YMTL’de kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler paneli

Yavuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Hizmetleri Alanının hazırladığı Kurumsal İletişimin Halkla İlişkilerdeki Rolü Konulu Panele düzenledi.

21 Kasım 2018 Saat: 22:16
YMTL’de kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler paneli
YMTL’de kurumsal iletişim ve halkla ilişkiler paneli

Yavuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Hizmetleri Alanının hazırladığı  Kurumsal İletişimin Halkla İlişkilerdeki Rolü Konulu Panele düzenledi.

   Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Meral Çakır , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Hülya Alp ile Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Cannur Yıldırım katılırken panelin moderatörlüğünü Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı Şefi Nuran Bozan üstlendi.

 Panelde Cannur Yıldırım staj deneyimlerini aktararak kurumsal iletişimin stajdaki önemini anlattı.

Hülya Alp ise meslekte uzun yıllar boyunca edindiği tecrübeleri aktarırken öğrencilere gelecekleri hakkında umutsuz olmamaları gerektiğini söyledi.

Kocaeli üniversitesi iletişim fakültesi öğretim görevlisi meral çakır’dan öğrencilere geleceklerini ilgilendiren önemli tavsiyeler geldi.

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Meral Çakır konuşmasına tek Başöğretmenim Mustafa Kemal Atatürk’tür diyerek başladı ve  bir akademisyen gözüyle öğrencilerle önemli bilgiler paylaşarak halkla ilişkilerin bir “bilinç inşa etme” işi olduğunu vurguladı. İlkeli olursak kimse bizi başarılı olmaktan alıkoyamaz diye devam etti ve  öğrencilere geleceklerine yönelik olarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı. Kendi hayatından da örnekler veren  Çakır’ın paylaştığı en önemli bilgi ise halkla ilişkilerin önem ve değeri oldu. Çakır, meslekle ilgili olarak şunları kaydetti:

“Dünyayı kurtaranlar ve yönetenler Halkla İlişkilercilerdir. Bu sebeple mesleğinizin kıymetini bilmeniz gerekiyor ve kendinizi geliştirerek meslekte fırsatlar yaratabilirsiniz diyen Çakır  meslekte başarılı olmak için ilkeli olmanın önemli olduğunu vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat