Özdilek

Siyaset

Yıldız, Halkımız çok net görmekte ve bilmekte

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kendilerine sataşan Ünlü’ye çok sert cevap verdi.

11 Mart 2019 Saat: 21:44
Yıldız, Halkımız çok net görmekte ve bilmekte
Yıldız, Halkımız çok net görmekte ve bilmekte

Şanbaz Yıldız, Halkımız çok net görmekte ve bilmekte

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kendilerine sataşan Ünlü’ye çok sert cevap verdi

Haber detayı

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü' nün, “Ülkücü hareket üzerinde ipsiz sapsızlar hesap yapıyor. Ben sokaktan geliyorum. Ve diyorum ki ne yaparlarsa yapsınlar. Bunlar masum değiller. İçlerine HDP kaçmış. Kocaeli'yi ipsiz ve sapsızlara bırakmayacağız” şeklindeki eleştirilerine cevap gecikmedi.

“Kimlerin dün kara dediğine bugün ak dediğini biliyorlar”

Aydın Ünlü’nün eleştirilerini sert bir dille cevaplayanŞanbaz Yıldız, “Yaklaşan 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi, ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli'de de ağır ekonomik koşullar altında inim inim inleyen halkımız, şimdiye dek, sesini kimlerin duymazdan geldiğini, kimlerin sinsi bir sağırlık içinde olduğunu... Dün ‘Kara' dediğine, bugün kimlerin ''Ak' dediğini... ‘Bunlar, halkımıza umut olamaz’ dediklerine şimdilerde nasıl umutla bağladığını çok net görmekte ve bilmektedir” dedi.

“Halkımızın inancı ve desteği tam”

Yıldız, “Halkımızın, Millet İttifakı’na olan inancı ve desteği, sokak ve meydanlardaki ilgisinden ilimizde kimlerin rahatsız olduğunu biliyoruz.  Kimlerin koltuk bekası ile karşı karşıya kaldığının farkındayız. Bu korkunun zihinlerinde yarattığı şuur bulanıklığı dillerine de yansıyan ünü kendinden menkul bu şahısların mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir. Bu kişiler, mesnetsiz iftiralardan vazgeçerek, vicdanları nezdinde geçmişteki beyanatları ve güncel vaziyetlerini gözden geçirmelerinde fayda görmekteyiz” diye konuştu.

“Acziyet halini perçinlemekten öteye gitmez”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yldız eleştirilerine şu sözlerle devam etti: “Belki bu vicdan muhakemesi onları uzun bir müddet yaşadıkları ideolojik sapmadan kurtaracak,  kaybettikleri yönlerini tayin etmelerini sağlayacak, sümen altı ettikleri değerlerini yeniden hatırlamalarına vesile olacaktır. Toplumu ortak değerler üzerinden dinamitlemek, ''Millet'' ittifakına ve mensubu olduğumuz İyi Parti' ye farklı hitap arayışlarını sürdürmek bu acziyet halini perçinlemekten öte gitmeyecektir”     

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat