Özdilek

Siyaset

"Yerel yönetimlerde kamu israfına göz açtırmayacak"

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il icra kurulu, belediyelerdeki kamu israfının önüne geçilmesi için partinin ilçe belediye meclis grup başkan vekilleri, ilçe başkanları ve ilçe icra kurullarıyla bir araya geldi.

2 Mart 2021 Saat: 00:19
Yerel yönetimlerde kamu israfına göz açtırmayacak
"Yerel yönetimlerde kamu israfına göz açtırmayacak"

"Yerel yönetimlerde kamu israfına göz açtırmayacak"

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il icra kurulu, belediyelerdeki kamu israfının önüne geçilmesi için partinin ilçe belediye meclis grup başkan vekilleri, ilçe başkanları ve ilçe icra kurullarıyla bir araya geldi

 

CHP Kocaeli, mart ayı ilçe başkanları toplantısını ilçe belediye meclisi grup başkan vekilleri ve ilçe icra kurullarının katılımıyla genişletilmiş olarak gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın başkanlığında il örgütü binasında gerçekleştirilen toplantıda partinin belediye meclislerindeki çalışmaları görüşüldü.

 

Vatandaşın parasıyla israfa son

Salgın döneminde buhrana dönüşen ekonomik kriz ile kamu kaynaklarının israf edilmemesi için Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirten Başkan Yıldızlı, “Halkımızın, esnafımızın, hepimizin salgın sürecinde yaşadığı ekonomik buhran ortada. Belediyelerimizin faaliyet raporlarının açıklanmasıyla ve gerekse saha çalışmalarımızda birçok bölgede yerel yönetimlerce kamu israfına yol açıldığını gördük” dedi.

 

Kamu israfının önüne geçmeliyiz

Kamu israfının önüne geçilmesi için partinin belediye meclis üyelerine büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Yıldızlı, “Yerel yönetimlerde halkımızın seçtiği meclis üyelerimiz ile vatandaşımızın vergileriyle israfa yol açan harcamaların yapılmaması hususunda büyük gayret göstermeliyiz. Gerek saha çalışmalarımızda gerekse belediye meclislerimizde kamu israfına çokça rastlıyoruz. Bu konuları gündeme taşıyarak ve usulsüzlüklerin durdurulması, tekrarlanmaması, sürdürülebilirliğinin önüne geçilmesi hususunda dikkatle çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat