Özdilek

Kültür/Sanat

Yeni Türkü’nün 40. Yıl Konseri Marmara Koleji’nde

Yeni Türkü’nün 40. Yıl Konseri, İroni Yapım’ın organizasyonuyla Kocaeli Marmara Koleji’nde gerçekleşecek!

23 Eylül 2021 Saat: 10:50
Yeni Türkü’nün 40. Yıl Konseri Marmara Koleji’nde
Yeni Türkü’nün 40. Yıl Konseri Marmara Koleji’nde

Yeni Türkü’nün 40. Yıl Konseri Marmara Koleji’nde

Maskeli Balo, Destina, Olmasa Mektubun, Yağmurun Elleri ve diğerleri… Birbirinden güzel şarkılarıyla hayatımıza 40 yıldır anlam katan Türkiye’nin hem en eski hem de en değerli müzik gruplarından biri olan Yeni Türkü, özel bir konser için Kocaeli’ne geliyor.

İlimizde birçok sanat etkinliğini gerçekleştiren, İroni Yapım yine dev bir organizasyon gerçekleştirmek için gün sayıyor. Türkiye’nin önemli müzik gruplarından Yeni Türkü’nün 40. Yıl Konseri için Kocaeli Marmara Koleji’nde bulunan Hasan Ali Yücel sahnesini seçen İroni Yapım bu etkinliği 5 Ekim Salı günü gerçekleştirecek.

720 kişilik salon.

Bünyesinde son teknoloji ile donatılmış sınıfları, laboratuvarları ve derslikleri içeren; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi, ayrıca seminer, toplantı ve konferans salonları ile dikkat çeken Kocaeli Marmara Koleji de 720 kişilik Hasan Ali Yücel salonunda gerçekleşecek olan Yeni Türkü konseri için son hazırlıklarını yapıyor.

Biletler Biletix’de!

Yeni Türkü’nün bu anlamlı konser gecesine katılmak isteyenler biletlerini Biletix’den alabilirler.  Detaylı bilgi için: İroni Yapım  –  0536 468 73 54  

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat