Özdilek

Spor

Yeni stada geçmek istiyoruz

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair soruları yanıtlarken yeni stada geçmek istediklerini açıkladı.

2 Mart 2018 Saat: 13:46
Yeni stada geçmek istiyoruz
Yeni stada geçmek istiyoruz

Başkan Bahri Yavuz, “ Yeni stada geçmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Zeminle ilgili sıkıntılar var. TFF’nin vereceği rapora göre Cizrespor maçını yeni statta 1 Nisan Pazar günü oynamak istiyoruz. 35 bin kişiyi oraya getirmek zorundayız. Pazar olmazsa iki hafta sonra oynanacak olan 15 Nisan’da Kızılcabölükspor maçını yeni statta oynamak istiyoruz. Bunun için yüklenici firma ile görüşeceğiz. Kulüp olarak gerek İsmetpaşa Stadı’nın veda maçı gerekse yeni statta oynanacak ilk maç için özel görsel ve biletler hazırlanacak.

 

Komisyon kuruldu

Bahri Yavuz açıklamasının devamında “Yeni stadın isminin 1966 Kocaelispor stadı olmasını istiyoruz. Yapacağımız görüşmeler sonrası sponsor ismi bulmaya çalışacağız. Transfer yasağını açmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlk önce kulüp çalışanları ve emekçilerinin hakkı ödenecek. Elimizdeki 9-9,5 milyon TL ile 27 milyon olan borcu ödeyeceğiz. Bunun için komisyon kuruldu. Komisyonda Sinan Güneri, Sedat Köse, Barış Cem Yavuz, Mesut Volkan Sezgin yer alıyor. Sporcu ailesinde 55 dosya bulunuyor. 10 avukatla görüşüyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat