Özdilek

Siyaset

Yeni Başkan’dan İlk basın toplantısı

Saadet Partisi İl başkanlığına yeni seçilen Av. Zafer Mutlu İlk basın toplantısını il binasında yaptı.

13 Eylül 2019 Saat: 10:24
Yeni Başkan’dan İlk basın toplantısı
Yeni Başkan’dan İlk basın toplantısı

Yeni Başkan’dan İlk basın toplantısı

Saadet Partisi İl başkanlığına yeni seçilen Av. Zafer Mutlu İlk basın toplantısını il binasında yaptı.

Yeni Başkan’dan İlk basın toplantısı

Çok kıymetli basın mensupları, çok kıymetli ilçe başkanlarımız ve İl yönetim kurulu üyelerimiz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor toplantımıza teşriflerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Genel Merkez Kongremiz 13 Ekim’de

7 Eylül Cumartesi günü Ankara’da yapılan il başkanları toplantısına İl Başkanı sıfatıyla ilk kez katıldım. Toplantıda Genel Merkez kongremizin 13 Ekim 2019 tarihinde yapılacağı ifade edildi. Büyük kongreden sonra İl ve İlçelerimizin kongre süreçlerini planlayacağız.

Değişim Süreci

2017 Kongremizden sonra iki seçim geçirmiş olan eski il başkanımız Nurettin Çelik beyin son ayda genel merkezimize olan il başkanlığı değişimi talebi uygun görülmüş ve tarafıma Genel Başkan Yardımcımız Mesut Doğan tarafından İl Başkanlığı görevi verilmiştir.

Güçlü Yönetim için İstişarelerimizi Yapıyoruz

Görevlendirme sürecinden sonra güçlü bir başkanlık divanı için istişarelere başladık. Saadet Partimiz teşkilat mensuplarındaki büyük azimle, her daim disiplinden kopmadan çalışmaya devam etmiştir. İlçeden mahalleye her kadememiz rutin toplantılarını yapmaktadır. Teşkilatımız büyük bir inanç ve azimle çalışmalarına devam etmektedir. Bu inanç ve azim sayesinde teşkilatımız mutlaka hedeflediği noktaya ulaşacaktır.

Ülkemiz Her yönü ile Tıkandı, Değişim Şart.

Ülkemiz artık her yönüyle iktidarın tıkandığı bir süreci yaşıyor ve bunu hep birlikte görüyoruz. Ekonomiden dış politikaya, adaletin tesisinden israf ve yolsuzluğa kadar ciddi bir tıkanıklık yaşanmakta. Dolayısıyla ülkemiz bir eşiktedir. Önümüzdeki süreç artık bir iktidar değişikliği göstermektedir.

Partimiz Hazırdır

Bu değişikliğin arifesinde şimdiye kadar Partimiz bünyesinde yaptığımız çalışmalarla, ortaya koyduğumuz çözüm projeleri ve önerileri ile bu ülkeye; ekonomik anlamda, dış politika anlamında, yargı yürütme ve yasamanın ayrılması noktasında ortaya koyduğumuz fikirlerle Saadet Partimiz 50 yıla yakın bir tarihi ile iktidara taliptir ve iktidardaki yerini mutlaka alacaktır.

Var Gücümüzle Çalışacağız, Vekillerimiz Olacak

Bizler bu anlamda Kocaeli teşkilatları olarak başta il başkanı olarak şahsım olmak üzere, il başkanlık divanımız, il yönetim kurulumuz, bütün ilçelerimiz ile yapılacak ilk genel seçimde mutlaka ve mutlaka Kocaeli’mizden bir vekil veya vekiller çıkartacak çalışma ve azmi hep beraber ortaya koyacağız. Bu hedefte üzerimize düşen ne varsa gereğini yapacağız.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat