Özdilek

Spor

Yelkenlilerden sevgi çemberi

The Bodrum Cup, 31'inci yılında tekneleri dünyanın en büyük sevgi çemberini oluşturmaları için bir araya getirdi. 23 Ekim 2019 Çarşamba günü Kissebükü'nde oluşturulan çember, tüm dünyaya armağan edildi.

29 Ekim 2019 Saat: 10:55
Yelkenlilerden sevgi çemberi
Yelkenlilerden sevgi çemberi

Yelkenlilerden sevgi çemberi  

The Bodrum Cup, 31'inci yılında tekneleri dünyanın en büyük sevgi çemberini oluşturmaları için bir araya getirdi. 23 Ekim 2019 Çarşamba günü Kissebükü'nde oluşturulan çember, tüm dünyaya armağan edildi.   Amerikan Hastanesi'nin isim sponsorluğu ve Yalıkavak Marina'nın ana sponsorluğunda bu sene 31'inci yılını kutlayan The Bodrum Cup, 120'den fazla yelkenlinin, dünyanın en büyük sevgi çemberini oluşturmasına tanık oldu. Bodrum'un doğal ve tarihi zenginliklerinin tanıtılmasına destek olmak için yapılan sevgi çemberi için 23 Ekim 2019 Çarşamba günü Gökova'nın ilk koyu olan Kissebükü'nün sahil kıyısında toplanan yelkenliler büyük bir çember şeklini oluşturarak iki gün boyunca görsel ve işitsel bir şölen sundu. Evrensel dilde sonsuz sevgiyi simgeleyen bu çemberle doğayı korumanın önemi ve insan ile doğa birlikteliğinin gücü vurgulandı.   American Hospital The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, “The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras, 17 yıl önce yapılan ilk sevgi çemberiyle tüm dünyada adımızdan söz ettirdi. Devraldığımız bayrakla The Bodrum Cup'ı Avrupa'nın en büyük deniz festivali yapmak için çalışıyoruz. Uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı The Bodrum Cup olarak sosyal duyarlılığı yüksek bir organizasyonuz. Kissebükü, yeşilin ve mavinin doyumsuz güzelliğinde dinginlik ve huzur arayanların adresi. Ayrıca mavi yolculuğun eşsiz başlangıç noktası. Kissebükü'yle birlikte ülkemizin tüm diğer paha biçilmez koylarının tanıtılmasında katkıda bulunmanın çok önemli bir sorumluluk olduğuna inanıyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat