Özdilek

Güncel

Yazlık Kadırga Şenlikleri Başladı

30 Haziran- 2 Temmuz 2017 tarihileri arasında gerçekleştirilen Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenlikleri vatandaşların yoğun ilgi ve katılımıyla başladı.

2 Temmuz 2017 Saat: 18:10
Yazlık Kadırga Şenlikleri Başladı
Yazlık Kadırga Şenlikleri Başladı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş şenlik programının ilk gününde Şenlik alanında yaptığı ziyaretlerde Vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiye ve Stand açan esnaflara katılımdan dolayı teşekkür etti.

 

Gölcük Belediyesi Yazlık Kadırga Şenlikleri vatandaşların yoğun ilgi ve katılımıyla başladı. Şenliklere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Gölcük Jandarma Komutanı Burçak Kırca, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Meclis Üyeleri katıldılar

 Gizem Kara Vatandaşları Horona Doyurdu

 

Şenliğin ilk günü gündüz bölümünde Onur Özkan'ın konseriyle başlayan konserler Hayri Yaşar Karagülle, Sultan Bekçi, İsmail Puslu, Ali Öztürk, Mesut Çakır, Batuhan, Kadir Atyabaş ile devam etti.

 

Şenliklerin ikinci gününde Laz Esat Konseri ile başlayan konserler Mustafa Bayraktar, Bahattin Kılıç, Engin Cep, Ramiz Şahin, Alaaddin Demir ile devam etti Akşam programının ilk assolistleri Yasemin Yıldız ve Melih Kahveci en güzel türküleriyle Kadırgaya renk katarken, Vatandaşlarda alkışlarla beğenilerini ortaya koydular. Konser sonrası Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci Yasemin Yıldız’a çiçek takdiminde bulundu. İkinci assolist, ekranların sevilen sesi Gizem Kara oldu. Ünlü şarkıcı Gizem kara müthiş sahne performansı ile izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Mavi Karadeniz tv den canlı olarak verilen şenlikler vatandaşlar tarafından geniş bir katılım ile gerçekleşiyor. Konser sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gizem Kara’ya çiçek takdiminde bulunarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada, “Yazlık Kadırga şenlikleri ile Karadeniz yöresine ait çeşitli el sanatları sergilenmekte ve satılmakta, yine Karadeniz yöresine ait yemek kültürü çeşitli şekillerde halkımıza sunulmakta, bölgede yaşayan her kesimden insanların birlik beraberlik duygusu için bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken tüm dünya'ya da aynı zamanda güzel bir örnek sunuyorlar” dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat