Özdilek

Turizm

YAZLIK ILICA OTEL&SPA’DA İFTAR SOFRALARI

Geçtiğimiz aylarda Gölcük-Yazlık’ta hizmet vermeye başlayan Ilıca Otel&Spa’da ilgi artarken, Ramazan ayı sebebiyle iftar yemekleri düzenlenen restaurantına da ilgi her geçen gün artıyor.

16 Haziran 2016 Saat: 14:11
YAZLIK ILICA OTEL&SPA’DA İFTAR SOFRALARI
YAZLIK ILICA OTEL&SPA’DA İFTAR SOFRALARI

Otelin sahibi ve işletmecisi olan Galip Bayrakdar bize şunları ifade etti.

‘’Otelimiz yeni ve aile oteli olarak toplamda 10 oda 25 kişi kapasiteli, odalarının hepsinde ılıca termal suyu mevcut olup, apart veya tek, iki kişilik odalarının olduğunu, oda kahvaltı konaklama hizmeti verdiklerini belirtti. Geniş bir lobisi bulunan, oturma gruplarında dinlenip çay ve kahvenizi yudumlarken doğa manzarası, huzurlu ortamıyla günlük gazete ve dergilerinizi okuyabileceğinizi, internet hizmetinden faydalanabileceğinizi belirtti. Dilerseniz restaurant bölümünde zengin mönüsüyle ve tatlılarıyla karnınızı doyurup, taş fırından çıkan kiremit ürünlerini, lahmacun, pide, künefe ürünlerini de tadabileceğinizi, dostlarınız ve ailenizle beraber rezervasyonla iftar servisi alabileceğinizi, fiyatlarının makul olduğunu bildirdi. Otopark sorunları olmadığını, kişiye ve aileye özel günlük kullanıma açık spa odaları olduğunu, hizmet kalitemiz memnuniyet görmesi bizi sevindiriyor, misafirlerimiz sayesinde daha iyi hizmetin kaçınılmaz olduğunu’’ söyledi.

‘’Aynı zamanda evlere ve işyerlerine paket servis verdiklerini, misafirlerin 0 262 433 2040’dan ulaşabileceklerini belirtirken, ılıca termal suyunun çeşitli hastalıklara iyi geldiğini söylemeden edemeyeceğini söyledi. Romatizmal hastalıklar, deri hastalıkları, gibi tedavilerde, alternatif etkiye sahip olunduğu bilinmektedir’’ diye belirtti.

Bende yemek yeme fırsatım olan Ilıca Otel&Spa'da, özellikle pideleri ve dürüm kebaplarından memnun kaldığımı belirtmek isterim.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat