Özdilek

Turizm

Yazlık Ilıca Otel Hizmete Açılıyor

Gölcük İlçeye bağlı yazlık Ilıca'sına .Yurt dışı birikimlerini yatırıma dönüşümün sonucunda bölge turizmine yeni bir tesis kazandırıldı.

14 Nisan 2016 Saat: 00:01
Yazlık Ilıca Otel Hizmete Açılıyor
Yazlık Ilıca Otel Hizmete Açılıyor

Değerli okuyucularımız, bu yazımızda sizlere güzel yürekli bir  insan Yurtdışı birikimini nasıl yatırıma dönüştürdüğünün öyküsü; Adem Bayrakdar’ın yaşam öyküsü ile başlıyor.

 

Adem Bayrakdar, Trabzonlu bir baba ve Ordulu bir annenin 1969 Samsun doğumlu oğludur. Kendisi de 2 çocuk babası ve 1 torun sahibi olan Bayrakdar’ın kendisi uzun süre İstanbul’da yaşamış, otomotiv sektöründeki yeteneğini keşfetmiş ve bu alanda ilerleyebileceğini düşündüğü Avusturya Viyana’ya genç yaşta yerleşme kararı almış. Viyana’da yeteneğini geliştirip alanında uzmanlaşmış ve Porsche gibi dünyanın en lüks otomobil firmalarından birisinde iyi konumda, uzun yıllar çalışma hayatına devam etmiş.

 

25 yıldır Viyana’da yaşayan Bayrakdar, çeşitli sebeplerle Gölcük ilçesi Yazlık Beldesinde kısa süreli zamanlarda bulunma fırsatı bulmuş ve buranın dağlarına, doğallığını çok beğenmiştir. Ilıca tesislerinin açılmaya başlaması ve arka sıra dağlar olan Samanlı dağlarını keşfetmesi, bölgeye hayranlığı arttırmış,  Avusturya’daki sıra dağlara ve ortama benzemesi sebebiyle kardeşi Galip Bayrakdar ile beraber bu bölgede yatırım yapma kararı almış. Bölgenin sakinliğinden, ılıca şifalı suyundan, yeşil doğasından yararlanmak isteği kendisini bölgeye çektiğini belirtiyor.  

   Yazlık Ilıca bölgesinde arazi satın almış, tüm inşaatında bizzat kendisi ilgilenmiş, en ince ayrıntısına kadar teşbihte hata olmaz ise, işin her türlü ameleliğini yapmış ve bununla da mutluluk duymakta olduğunu belirtti. 25 yıl yurt dışında çalıştım, ülkeme ve yurttaşlarıma istihdam konusunda yatırım yapmama hiç bir şey engel olamadığına deyiniyor. Avrupa’da kazandım ülkemde harcıyorum! Vurgusunda bulundu. Hem istihdam hem yatırım yapan, yaklaşık 1.5 milyar TL ye yaklaşan harcamayla ülke ekonomisine bir katkıda kendisinin koyduğunu düşünmekle mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

 

Bayrakdar’ın azmi, bu yatırımı mutlu yolun sonuna yaklaştırmış. Kısa bir süre sonra kapılarını konuklarına açacak olan ILICA OTEL BAYRAKDAR, 4 ebeveyn odalı, toplamda 10 odadan oluşmakta ve yaklaşık 30 kişi konaklamalı bir tesistir. Her odada ılıca suyu kullanımı bulunmaktadır. Oda kahvaltı olarak hizmet verecektir. Tüm konfora sahip otelde, günü birlik kullanım içinde jakuzili spa odaları, aile odaları, sauna ve masaj odasından oluşan bir bölüme sahiptir. Otelin, Orta Doğulu ailelere ve çeşitli gruplara kat kat ya da tüm olarak da kiralanabileceği bilgisi verildi.

 

Tercihleri Türk mutfağı uygulamaları

zengin menüye sahip olacak restaurantı Türk yemekleri, ızgara, lahmacun, pide, zengin kahvaltı olarak, otel içi ve dışında servis hizmeti verecektir.

 

Otel, geniş lobisiyle, ücretsiz wi-fi servisi, internet kullanımına açık bilgisayarı ve çeşitli spa ürünlerinin satıldığı mini kioska sahip olarak servis verecektir. Helalinden kazanmak istediğini bildiren Adem Bayrakdar, yaşlı teyzeler amcalar burada ılıca suyuyla şifa bulmaya gelsin, mutlu ve sağlıklı olsunlar, otelden ayrılırken mutluluklarını ve canlılıklarını yüzlerinde gözlemleyeyim diye belirtirken, kendi anne ve babasını da düşündüğünü, burayı açma sebeplerinden birisinin de onlar olduğunu söyledi.

 

Adem Bayrakdar, buraya gelen konuğumuz mutlu olarak çıksın diye belirtirken, özellikle Avrupa’dan, Orta Doğu’dan, diğer ülkelerden tedavi amaçlı hizmet verebilecek sistemi oluşturma çabasında olacaklarını, fiyat politikası olarak da ortalama düzeylerde hizmet vermeyi düşündüklerini bildirdi. Büyük şehirlere yakınlığı, yeşilin içinde, sağlıklı ılıca suyuna sahip, konforlu odaları ve hizmetiyle, lezzetli yemekleriyle ve extra hizmetleriyle bölge halkını, yerli, yabancı turistleri beklediklerini söyledi. Konukların burada aile ortamı bulacaklarını belirten Bayrakdar, güzel ve yorucu bir kurulum süreci yaşadıklarını ve bunun meyvelerini herkezle paylaşacaklarını belirtti, bizde ILICA OTEL BAYRAKDAR’a başarılar dileyerek, ekmek veren ekmek bulur atasözüyle bereketli kazançlar dileriz.

 

Özel Haber:Veysel Kavrayan

                                                                                           

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat