Özdilek

Siyaset

Yazıcı, Kadın Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, kadın esnafları ziyaret etti. Yazıcı, güçlü Türkiye’nin kadınların güçlenmesiyle olacağının altını çizdi.

9 Mayıs 2018 Saat: 09:47
Yazıcı, Kadın Esnafları Ziyaret Etti
Yazıcı, Kadın Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Serdar Mahallesi’nde kadın esnafları ziyaret etti. Göreve geldiğinden bu yana seçim havasında çalışmalarını sürdüren İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi 24 Haziran öncesi çalışmalarına hız verdi. Ev ziyaretleri, mahalle toplantıları, sosyal projelerle vatandaşlarla bir araya gelen Yazıcı, geçtiğimiz gün Serdar Mahallesi’nde kadın esnafları ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette kadın kolları mahalle başkanı ve kadın kolları yöneticileri de hazır bulundu.

‘Kadınlar yeter ki istesin’

Kadınların her alanda olmalarından duyduğu mutluluğu dile getiren Yazıcı, "Kadınlarımız her alanda başarılı olabildiklerini kanıtlamışlardır. Tüm işleri başarıyla yerine getirebiliyorlar. Bizler de AK Kadınlar olarak emekçi kadınlarımızı ziyaret ederek onlara moral vermek, sorunlarını dinleyip çözüm yolları bulmak için bir araya geldik. Kadınlar hem evlerinde çocuklarına annelik, hem de bir çok işi başararak mesleklerini yerine getiriyor, ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. Kadın isterse her şeyi başarabilir, yeter ki yapmak istesin” dedi.

‘Türkiye kadınlarla güçlenecek’

Yazıcı açıklamalarının devamında, “AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu zamanda kadar, toplumun yarısını oluşturan kadınların kültürel, sosyal, siyasi varlığını ve etkinliğini ve karar alma mekanizmalarına katılımını arttırmak için gerek mevzuat, gerekse uygulamalara yönelik pek çok adım attı. AK Parti döneminde kadın odaklı en büyük çalışmalar hayata geçirildi. Türkiye, kadınların her alanda daha da güçlenmesiyle daha da büyüyecek” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat