Özdilek

Siyaset

Yazıcı Gökçeören Köyünü ziyaret etti

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Gökçeören Köyü sakinlerini ziyaret etti. Yazıcı, “Biz halkımızın derdiyle dertleniyoruz. Halkımızın gönlünü kazanmaya geldik” dedi.

25 Mart 2018 Saat: 13:07
Yazıcı Gökçeören Köyünü ziyaret etti
Yazıcı Gökçeören Köyünü ziyaret etti

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi Gökçeören Köyü’nü ziyaret etti. Mahalle mahalle İzmit’i karış karış gezen AK Parti İzmit Kadın Kolları yöneticileri köy ziyaretlerine de Gökçeören Köyü ile başladı. Köy sakinleri tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Yazıcı, köy sakinlerini tek tek ziyaret etti ve taleplerini dinledi.

‘Gökçeören bize sahip çıktı’

Köy ziyaretleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı, “Bizim davamız Türkiye'nin beka davasıdır. Bizim siyaseten amacımız devleti millet ile buluşturmak, kaynaştırmaktır. Gökçeören köyümüz her zaman AK Parti’ye sahip çıktı ve her geçen gün desteğini arttırdı. Kapı kapı dolaşarak bütün vatandaşlarımızın gönlünü kazanmaya devam edeceğiz. Gönlü zengin halkımıza bize kucak açtığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat