Özdilek

Siyaset

Yazıcı, Biz Daima Hazırız

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “AK Parti İzmit kadın kolları olarak göreve geldiğimizden bu yana yarın seçim olacak gibi çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Biz her zaman seçime hazırız” dedi.

19 Nisan 2018 Saat: 10:48
Yazıcı, Biz Daima Hazırız
Yazıcı, Biz Daima Hazırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran 2017’de erken seçime gidileceğini açıklaması üzerine AK Parti teşkilatlarında heyecan başladı.  Erdoğan’ın erken seçim duyurusu sonrası açıklama yapan Başkan Yazıcı, göreve seçildiklerinden bu yana seçim provası içerisinde olduklarını ve heyecanla çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları olarak dinamik, heyecanlı ekibimizle İzmit’i karış karış gezerek halkımızla temasımızı koparmıyoruz. Bizim partimizde, bir seçim biter diğeri başlar. Bu yüzden seçim tarihinin ne olduğu hiç fark etmez. Biz her zaman teşkilatlarımızla hazırız. Halkımız her zaman en doğru kararı verdi ve yine kendi iradesine sahip çıkacaktır” şeklinde konuştu. Betül Yazıcı, kadın kolları yöneticileri, mahalle başkanları, sokak sorumluları ve tüm İzmit kadın kolları olarak tam kadro seçime hazır olduklarının vurgusunu yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat