Özdilek

Çevre

Yaşam Bahçesinde bitkiler İzmit için büyüyor

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaşam Bahçesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kullanılacak olan bitkilerin üretimi başladı.

7 Aralık 2020 Saat: 23:06
Yaşam Bahçesinde bitkiler İzmit için büyüyor
Yaşam Bahçesinde bitkiler İzmit için büyüyor

Yaşam Bahçesinde bitkiler İzmit için büyüyor

Üreten belediye İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yaşam Bahçesi’nde bitki üretimine başlandı. İzmit Ekolojik Yaşam Bahçesi ile İzmit, dışarıya bağımlı olmadan kendi öz kaynaklarıyla kentin dört bir yanını yeşile boyayacak. Çevre dostu İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentte gerçekleştirilecek olan çevre ve peyzaj düzenlemelerinde kendi ürettiği tıbbi ve aromatik bitkileri kullanacak. 
Yaşam bahçesine ziyaret ett 
Üretiminin ne kadar kıymetli olduğunu her fırsatta vurgulayan ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, toprağın zenginliğinden faydalanmaya devam ediyor. Başkan Hürriyet, İzmit’in dışa bağımlılığını azaltacak olan Yaşam Bahçesi projesinde son durumu incelemek üzere serayı ziyaret etti. Yetiştirilen bitkiler üzerine bilgi alan Başkan Hürriyet, bölgede devam eden inşaatın en kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat