Özdilek

Siyaset

Yarın seçim olsa; biz göreve hazırız

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de AK Parti içerisinde güzel bir birliktelik olduğunu belirterek, “Bu teşkilat ve birliktelik ile yarın seçim olsa biz göreve hazırız” dedi

18 Nisan 2018 Saat: 12:08
Yarın seçim olsa; biz göreve hazırız
Yarın seçim olsa; biz göreve hazırız

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleriyle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan İsmail Baran, “AK Parti ailesi içindeki her birey, görev adamıdır. Yarın seçim var denilse; Bizler göreve hazırız. Böyle güzel bir teşkilatın başaramayacağı bir seçim yok” ifadelerini kullandı.

Seriye bağladık!

Körfez’de yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında da ilçe teşkilatı üyelerine bilgiler aktaran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “4 yılda 400 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Bir çok projeye başladık, çoğunu tamamlamak üzereyiz. Artık açılışlarda seriye bağladık diyebiliriz. Bu ay önce Aşıklar Otağı’mızı ardından da Ömer Halisdemir Kültür Merkezimizi hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

Sona doğru gelindi

Körfez Devlet Hastanesi’nde ihale aşamasına gelindiğini, haziran ayında temelinin atılacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Üniversite binamızı teslime hazır hale getiriyoruz. İlimtepe Kültür Merkezi’mizde de sona doğru geldik sayılır. Bunların hepsi Körfezlilerin yaşam standartını yükseltecek çalışmalar” ifadelerini kullandı. İlçe Başkanı Şener Söğüt de ziyaretten dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

Başkan söğüt:” biz her seçime hazırız”

Kocaeli ve Körfez teşkilatlarının çok sağlam bir yapıda olduğunu söyleyen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ise şu açıklamalarda bulundu; “İlçemizde; siyasi ve yerel yönetimler anlamında güzel çalışmalara imza atıyoruz. Başkanımızın da dediği gibi Körfez teşkilatları olarak yarın seçim olacakmış gibi hazırlanıyoruz ve yapılacak tüm seçimlere de hazırız.

2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz

Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. Tarihi seyreden değil, tarihe yön veren bir ülke konumuna geldik çok şükür. 2023 hedeflerine ülke olarak, AK Parti teşkilatları olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Mazlumun umudu olan bir ülke ve millet olmayı Allah’ın yardımıyla sürdüreceğiz. Alınan ve alınacak olan kararların hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a toplantımıza katıldığı için teşekkür ederek, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat