Özdilek

Aşayiş

Yangında ölen çocukların kimlikleri belirlendi

Ahşap evde yangına maruz kalarak hayatını kaybeden çocukların kimlikleri belirlendi.

19 Eylül 2018 Saat: 11:30
Yangında ölen çocukların kimlikleri belirlendi
Yangında ölen çocukların kimlikleri belirlendi

Drince Yavuz Sultan Mahallesi Cevher Dudayev Caddesinde bulunan ve içerisinde Suriyeli bir ailenin kaldığı 2 katlı ahşap binada gece geç saatlerde yangın çıktı.

  Neden çıktığı henüz bilinmeyen yangını gören vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan itfaiye ekiplerine haber verdi.  Evin ahşap olması nedeniyle yangın kısa sürede büyüdü.  Evde sadece çocukların bulunduğunu öğrenen vatandaşlar itfaiyeyi beklemeden canlarını hiçe sayarak yanan eve girdi ve yanan binada bulunan 3 çocuğu kurtararak dışarı çıkarttı. Dumandan etkilenen 3 çocuk olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bu esnada olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ederken,  evde kalan çocukların anne ve babası olay yerine geldi.  Aile evde 3 ile 14 yaşında 5 çocuğun bulunduğunu söylemesi ile ekipler bir yandan yangını söndürme çalışmalarına devam etti diğer yandan da eve girerek arama çalışmasında bulundu. Yangında hayatını kaybeden Suriyeli çukların kimlikleri belirlenendi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat